luni, 3 octombrie 2011

VICTOR PONTA:USL VA DEPUNE PLANGERI PENALE IMPOTRIVA PRESEDINTELUI CAMEREI DEPUTATILOR ROBERTA ANASTASE!

Victor Ponta: USL va depune plângeri împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor

Uniunea Social Liberală a decis în şedinţa de luni că va depune oficial plângeri atât la Comisia juridică a Camerei Deputaţilor, la Curtea Constituţională, precum şi plângeri penale împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi a deputatului UNPR Eugeniei Barna, a anunţat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD, Victor Ponta.


Întrebat dacă va depune plângere penală şi împotriva vicepreşedintelui Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean, care a condus şedinţa în care au fost numiţi membri în conducerile unor instituţii aflate în subordinea Parlamentului, Ponta a evitat să dea un răspuns tranşant. "Domnul Oltean este mult mai inteligent decât doamna Anastase şi când fură, fură cu mult mai multă inteligenţă spre deosebire de Anastase care fură pe faţă", a susţinut el. "Doamna Anastase numără voturi cu aceeaşi seninătate ca atunci când păşea pe podium la modă, cu aceeaşi gândire profundă", a adăugat liderul PSD.

El a mai spus că, din punctul său de vedere, Roberta Anastase şi "doamna fără nume de la un partid fără nume (Eugenia Barna -n.r.) au revoluţionat legile matematicii".

"Cinci nu înseamnă jumătate din 11, la comisia de la Senat au fost 5 din 11. Cinci nu înseamnă majoritate din 11. (...) Furtul repetat gestionat de Roberta Anastase la Parlament nu a fost doar din cleptomanie, Anastase are această plăcere de a fura voturi, ci a fost făcut într-un scop foarte clar pe care presa nu l-a sesizat, dar îmi fac datoria să-l aduc la cunoştinţa opiniei publice. Practic, prin furtul votului de către Anastase, singura instituţie care trebuie să controleze utilizarea banilor publici, Curtea de Conturi, a devenit o instituţie, alături de CCR şi de altele, controlată în totalitate de PDL", a mai afirmat Victor Ponta.

Niciun comentariu: