duminică, 16 octombrie 2011

CAZUL MORTII LUI CHAUNCEY HARDY:ALTE ZECE PERSOANE SUNT AUDIATE LA GIURGIU-SE INCEARCA MUSAMALIZAREA!

CAZUL MORŢII LUI CHAUNCEY HARDY: Alte zece persoane sunt audiate la Giurgiu

CAZUL MORŢII LUI CHAUNCEY HARDY: Alte zece persoane sunt audiate la Giurgiu
Alte zece persoane sunt audiate, duminică, de procurorii Parchetului Tribunalului Giurgiu în cazul morţii baschetbalistului Chauncey Hardy, până la ora transmiterii acestei ştiri venind la parchet cinci tineri care se aflau în local în momentul în care a fost agresat sportivul american.

După ce vineri şi sâmbătă au fost audiate 20 de persoane, în cursul zilei de duminică vor fi audiate alte zece din cele aproximativ 60 de persoane care vor ajunge în faţa anchetatorilor pentru declaraţii legate de incidentul din clubul Emotione din Giurgiu.


Până la ora transmiterii acestei ştiri au ajuns la Parchet cinci tineri care se aflau în local în momentul agresiunii.

În ultimele 48 de ore, procurorii i-au audiat, printre alţii, pe baschetbaliştii Daniel Bivolaru şi Adrian Vatculescu, colegi cu Chancey Hardy, pe Gigi Pena, şeful pazei de la clubul Emotione din Giurgiu, Ştefan Grecu, fiul cel mare al lui Octavian Grecu, zis Butoane, fiica şefului Poliţiei Rutiere Giurgiu, comisar Mihai Tache, care era cu prietenii în bar în momentul în care a avut loc agresiunea. La sediul Parchetului a fost vineri şi adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisarul şef Ion Petraşcu, poliţistul refuzând să precizeze în ce calitate a venit la procurori.

Până în prezent, medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Giurgiu, acuzaţi de ucidere din culpă, nu au venit la audieri.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti după un incident care a avut loc, sâmbătă noaptea, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo. Hardy Chauncey a murit la puţin timp după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie în cazul său arată că decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masivă şi fractură craniană.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, luni, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.

Niciun comentariu: