duminică, 9 octombrie 2011

CELE MAI BINE PLATITE 10 FEMEI DIN SHOWBIZ!

Cele mai bine platite 10 femei din showbiz

Ca in fiecare an, expertii americani au intocmit clasamentul personalitatilor feminine cel mai bine platite din industria de divertisment. Renumita Oprah Winfrey si-a adjudecat pozitia de lider.  Vedeta televiziunii ameriane, care a pus capat, dupa 25 de prime time, emisiunii sale de la postul ABC, a recoltat din mai 2010 pana in mai 2011 modesta suna de 290 milioane dolari.


In pofida faptului ca ultimul sau album, Born This Way a fost vandut, in prima saptamana de la lansare, intr-un milion de exemplare, Lady Gaga a fost plasata pe locul doi al topului Forbes, cu un venit anual estimat la 90 milioane de dolari.
Ea este urmata de Bethenny Frankel, de la emisiunea de televiziune Real Housewives of New York City, cu 55 milioane de dolari. Ocupantele urmatoarelor patru locuri au realizat in perioada de referinta aceleasi incasari: 45 milioane de dolari. Este vorba de modelul Gisele Bundchen, cantareata Taylor Swift (la 21 de ani ea a intrat in cartea recordurilor Guinness Book pentru cele mai multe hituri pe un singur album), prezentoarea de televiziune Ellen DeGeneres si judecatoarea Judy Sheindlin (eroina showului Jugde Judy).
Ultimele pozitii din Top-10 au fost atribuite cantaretelor Katy Perry si Beyonce, fiecare cu cate 44 milioane de dolari, precum si scriitoarei Danielle Steel (35 milioane de dolari).

Niciun comentariu: