luni, 3 octombrie 2011

BOC SI BASESCU VOR DECIDE CE MINISTRU VA FI REMANIAT!

Boc si Basescu vor decide ce ministru va fi remaniat

Boc si Basescu vor decide ce ministru va fi remaniat
Remanierea guvernamentala va fi decisa de premierul Emil Boc impreuna cu presedintele Traian Basescu, au decis liderii PDL si sefii organizatiilor judetene ale partidului la intalnirea de duminica de la Vila Lac.

Liderii PDL si sefii filialelor partidului au stabilit ca premierul si presedintele vor hotari daca e nevoie de o remaniere guvernamentala si ce ministri trebuie remaniati, insa conform unor surse Mediafax, secretarul general al partidului, Ioan Oltean, a spus ca ar fi bine ca democrat-liberalii sa nu mai dea declaratii pe tema remanierii.

Desi Radu Berceanu si Sever Voinescu au dorit ca decizia remanierii sa fie luata de partid, majoritatea membrilor PDL au votat ca ca premierul si seful statului sa decida ce ministru va fi suspendat din functie.

Pana acum au circulat zvonuri conform carora Valeriu Tabara (Agricultura), Ion Ariton (Economie), Gheorghe Ialomitianu (Finante) si Teodor Baconschi (Afaceri Externe) urmeaza sa fie remaniati, insa deocamdata nu s-a anuntat nimic oficial.

Presedintele Traian Basescu a spus cu o saptamana in urma ca e nevoie de o remaniere guvernamentala si cu certitudine aceasta va fi facuta la momentul potrivit.

Niciun comentariu: