duminică, 16 octombrie 2011

GANDUL.INFO:SERBAN HUIDU A INTRAT CU MASINA PE CONTRASENS SI A LOVIT FRONTAL UN LOGAN.DOI PASAGERI DIN DACIE AU MURIT!

ŞERBAN HUIDU a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit frontal un Logan. Doi pasageri din Dacie AU MURIT.

ŞERBAN HUIDU a intrat cu maşina pe contrasens şi a lovit frontal un Logan. Doi pasageri din Dacie AU MURIT
Realizatorul Şerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în judeţul Braşov, în urma căruia două persoane au murit.

Potrivit primelor informaţii, Huidu, aflat la bordul unui autoturism de teren, a efectuat o depăşire şi a lovit frontal un autoturism Logan care se deplasa regulamentar.
Şoferul şi ocupanta locului din faţă din autoturismul Dacia au decedat. Şoferul avea 65 de ani, iar ocupanta locului din faţă - 54. Alte două persoane aflate în maşină au fost rănite.
La faţa locului au venit mai multe ambulanţe.
UPDATE Potrivit inspectorului Dan Ivaşcu, de la Poliţia rutieră Braşov, realizatorul TV Şerban Huidu s-a lansat într-o depăşire şi a lovit frontal autoturismul care circula din sens opus. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa şi cei doi copii. Huidu, dar şi pasagerii din maşina condusă de el nu au fost răniţi.
UPDATE Limita de viteză era de 30 km/h, în condiţii specifice de trafic (lapoviţă). Maşina pe care o conducea Şerban Huidu este înmatriculată pe firma care produce emisiunea "Cronica Cârcotaşilor".
UPDATE "A fost o coliziune frontală între jeepul condus de Şerban Hudiu şi Dacia Logan. Şoferul Daciei şi pasagerul din dreapta au murit. Deocamdată, nu se cunoaşte viteza cu care circula maşina lui Şerban Huidu", a declarat un reprezentant al Poliţiei, care se ocupă de acest caz.
UPDATE Şerban Huidu împreună cu şoţia şi cu cei doi copii ai săi au fost duşi la Spitalul Judeţean Braşov, având diverse traumatisme, dar fiind în stare stabilă, în urma accidentului pe care realizatorul TV l-a provocat în zona localităţii Timişul de Sus şi care s-a soldat cu moartea a două persoane.
UPDATE "Femeia din Dacia Logan a fost resuscitată la locul incidentului, dar a decedat, iar şoferul Dacia a murit în urma unui traumatism de coloană. Familia Huidu a fost transportată la spital, cu leziuni uşoare", a declarat Cristina Vecerdy, şef SMURD Braşov.
UPDATE În maşina lui Şerban Huidu se afla şi bona copiilor, care stătea cu ei în spate. Copiii erau în scaune asigurate. Nevasta lui Şerban Hidu a suferit o entorsă, iar realizatorul a coborât pe picioare din maşină şi a plecat la spital, pentru investigaţii.
UPDATE În aceste momente, o platformă ridică maşina lui Şerban Huidu de la locul accidentului. Cea de-a treia persoană din autoturismul Logan a fost adusă la spital în stare de comă.
UPDATE Potrivit ultimelor informaţii, pasagerul din Logan care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Braşov are traumatism de coloană, traumatism toracic şi este intubat. Copiii lui Şerban Huidu au fost transportaţi la Spitalul de Pediatrie din Braşov şi prezintă doar câteva contuzii uşoare. Potrivit purtătorul de cuvânt al SMURD Braşov, "în cazul lor, sperietura a fost mai mare". Şerban Huidu este supus, în aceste momente, unei tomografii craniene. Omului de televiziune i s-au prelevat probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Soţia lui Şerban Huidu prezintă, potrivit purtătorului de cuvânt, o contuzie toracică şi un traumatism de gleznă.
UPDATE În 2009, Huidu a rămas fără carnet pe aceeaşi porţiune de drum. Atunci, el depăşise banda continuă şi avea viteză peste limita legală. Când i s-a luat carnetul, Huidu a comentat: "Să stai cu radarul la pândă mi se pare de neconceput".
UPDATE Şerban Huidu a fost testat pentru alcoolemie, rezultatul fiind 0.
UPDATE Şoferiţa unui microbuz, martor la accident, a declarat poliţiştilor că viteza maşinii conduse de Şerban Huidu era "foarte mare". Un poliţist aflat la faţa locului a declarat că vina îi aparţine în mod clar lui Huidu.
UPDATE Poliţiştii încearcă să afle de la medici dacă Şerban Huidu era apt să conducă, în urma accidentului suferit la schi.
UPDATE Poliţia Rutieră ia în calcul două ipoteze în cazul accidentului. Prima: Şerban Huidu ar fi intrat într-o depăşire neregulamentară, pe contrasens. A doua: Huidu ar fi glisat pe carosabilul ud, din cauza vitezei mari, şi ar fi intrat pe contrasens. Dacă Huidu este găsit vinovat, el riscă până la 7 ani de închisoare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă.
UPDATE Şefa SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, a declarat că Şerban Huidu nu se afla sub nici un fel de medicaţie. El şi bona copiilor vor fi externaţi astăzi, iar nevasta lui Huidu va petrece cel mai probabil noaptea la spital, pentru investigaţii. Cei doi copii ai familiei Huidu se află în stare bună.
UPDATE Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, a declarat pentru gândul că, din primele cercetări, Şerban Huidu a intrat pur şi simplu pe contrasens din cauza vitezei foarte mari. "Acolo este o zonă cu linie continuă, foarte bine semnalizată. Este o curbă uşoară la dreapta. Din declaraţiile unui martor care conducea în spatele maşinii lui Şerban Huidu, maşina acestuia a ieşit brusc de pe banda sa şi a intrat pe contrasens", a spus comisarul şef.

Niciun comentariu: