luni, 31 octombrie 2011

CANCELARUL NEONAZIST TRAIAN BASESCU CALCA PARLAMENTUL ROMANIEI IN PICIOARE:STATUL SUNT EU!

Băsescu face din nou apel la Parlament pentru adoptarea urgentă a Legii asistenţei şi cea privind ÎCCJ

Preşedintele Traian Băsescu revine cu o nouă scrisoare  adresată  preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, solicitând adoptarea "cât mai urgent posibil" a Legii asistenţei sociale, a proiectului privind promovarea la ÎCCJ şi a altor cinci proiecte legislative.
"Revin cu această scrisoare asupra unei rugăminţi adresate dumneavoastră în data de 20 octombrie 2011, de a acorda o atenţie deosebită în adoptarea de către Parlament, cât mai urgent posibil, a următoarelor proiecte de acte normative: proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor şi a Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciară şi proiectul Legii asistenţei sociale", se arată în scrisoarea preşedintelui.
Mai mult, pe lângă aceste două proiecte, Traian Băsescu roagă Parlamentul să aibă în vedere urgentarea adoptării şi a proiectului de Lege pentru punerea în aplicare a Codului penal şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziţii penale, proiectului de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 79/2011 pentru reglementarea unor măsuri necesare intrării în vigoare a Legii nr. 287/2008 privind Codul Civil, proiectului de Lege privind statutul personalului de specialitate din cadrul instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor de pe lângă acestea, proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal (confiscarea extinsă) şi a proiectului de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative în vederea îmbunătăţirii activităţii de valorificare a bunurilor sechestrate sau după caz, intrate, potrivit legii, în proprietatea privată a statului.
"Toate aceste proiecte, odată adoptate, ar îmbunătăţi cadrul legislativ în materia reformării sistemului judiciar din România şi s-ar înscrie în îndeplinirea de către România a condiţionalităţilor şi recomandărilor prevăzute în ultimul Raport de ţară privind progresele României în domeniul justiţiei şi combaterii corupţiei", mai spune în scrisoare şeful statului.

Niciun comentariu: