sâmbătă, 22 octombrie 2011

REVISTA PRESEI:EXISTA SECUI IN TINUTUL MAGHIARESC!

Curentul: Raportez: sunt secui în Ţinutul Maghiaresc! ”Preşedintele  Partidului Civic Maghiar din Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a făcut plângere penală împotriva secuilor din aşa-zisul Ţinut Secuiesc pentru că au tupeul să se declare, sau «să raporteze» că sunt secui.”
Revista presei. Secui detectaţi în Ţinutul Maghiaresc revista preseiPuterea: Ponta îl face pe Năstase şef la PSD Giurgiu ”Anunţul vine la numai trei zile după ce Ion Iliescu declara că Victor Ponta ”se profilează” ca premier însă a apreciat că acesta nu are experienţa lui Adrian Năstase”
Romania liberaDirectorul general adjunct al ANAF, acuzat de ANI de spălare de bani ”Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îl acuză pe directorul general adjunct în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală – Direcţia Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, Nicuşor Drăgan, de spălare de bani, sesizând în acest sens Parchetul Capitalei”
Bursa: Negocieri prelungite pentru problemele din zona euro ”Liderii Europei continuă, până săptămâna viitoare, negocierile care ar trebui să aducă, miercuri, o soluţie la problema datoriilor din regiune”
Fin.ro: Autostrada Transilvania va fi construita cu fonduri UE “Lucrarile la sase tronsoane din Autostrada Transilvania vor fi finantate din fonduri europene, Comisia Europeana dandu-si acceptul in acest sens, a anuntat ministrul Transporturilor, Anca Boagiu”
Curierul national: Concurenţa: OUG 50 a crescut corect concurenţa între bănci ”Numărul total al creditelor refinanţate s-a dublat. Contractele de credit au fost renegociate în condiţii mai avantajoase clienţilor. În urma unei reduceri medii cu 3 procente a comisionului de rambursare anticipată s-au făcut economii de aproape  65 mil. lei şi 10 mil. euro”
EvZ: Steaua, echipa cu trecut, dar fără prezent şi viitor ”Echipa Steaua nu joacă nici “tiki-taka” şi nici nu păstrează şanse să dispute finala Ligii Europa, aşa cum sună “profeţiile” lui Gigi Becali. De fapt, “roş-albaştrii” nu mai au decât şanse matematice de calificare în primăvara europeană”
Gandul: Cutremur cu magnitudinea de moment de 7,6, produs în Noua Zeelandă. Nu au fost victime ”Seismul din Noua Zeelandă nu s-a soldat cu victime sau pagube, potrivit primelor informaţii. Cutremurul cu magnitudinea 7,6 produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în Oceanul Pacific, în regiunea insulelor Kermadec (Noua Zeelandă), nu s-a soldat cu victime sau pagube, potrivit primelor informaţii, relatează AFP”
Adevarul: Moartea lui Gaddafi! Cine a apăsat pe trăgaci ”Împrejurările exacte ale morţii fostului lider libian, Muammar Gaddafi, sunt încă neclare, iar declaraţiile sunt contradictorii”

Niciun comentariu: