miercuri, 5 octombrie 2011

ARIPA CORACI ANUNTA CA A CASTIGAT BATALIA PENTRU UGIR 1903!

Aripa Corâci anunță că a câștigat în disputa pentru UGIR 1903

Consiliul de Conducere al Uniunii Generale a Industriașilor din România-UGIR 1903 aduce la cunoștința opiniei publice că instanța, prin  Curtea de Apel a Municipiului București a respins ca nefondat  recursul privind modificarea actelor constitutive și a conducerii UGIR1903 ca urmare a Adunării Generale organizată de domnul Marius Eugen Opran în data de 30 mai 2011. Decizia este citam:” Respinge recursul ca nefondat. Irevocabilă”.
In consecinta, domnii Marius Eugen Opran si Constantin Vasilescu nu au calitatea de a reprezenta UGIR1903; mai mult orice acte, luări de poziţie, comunicate semnate de aceste persoane nu angajează în niciun fel Confederaţia si constituie infractiune, susțin reprezentanții grupării conduse de Cezar Corâci.
Aceștia mai anunță că pe rolul tribunalului Bucuresti se afla dosarul care are drept obiect Adunarea Generala Ordinara de alegeri din martie 2010, care este in curs de inregistrare si care a reconfirmat in functia de Presedinte UGIR1903 pe domnul Ioan Cezar CORACI.
Reprezentarea legala a confederatiei noastre UGIR 1903 este, in conformitate cu legea, cea a Presedintelui Ioan Cezar CORACI, inscrisa in Registrul National de pe langa Ministerul Justitiei.

Niciun comentariu: