joi, 20 octombrie 2011

SCANDAL IN PRM:CORNELIU VADIM TUDOR DIZOLVA ORGANIZATIA DE TINERET!

Scandal în PRM: Corneliu Vadim Tudor dizolvă cu înjurături Organizaţia de Tineret

Conducerea PRM a decis dizolvarea organizaţiei de tineret a formaţiunii, după ce pe site-ul Tricolorul nu au mai apărut niciun fel de informaţii, decât un comunicat de protest al echipei tehnice.
romania-mare„Prezentăm scuze cititorilor ziarului PRM „Tricolorul” pentru faptul că, de cîteva zile, nu mai apare pe Internet. Mai mult decît atît, dar pînă acum ziarul era postat selectiv şi trunchiat, în funcţie de nişte umori personale. De vină este o persoană pe nume Alina Alupoaie, din Organizaţia de Tineret a PRM, care, prin nişte manevre dubioase, a monopolizat această operaţiune, vorbind în numele unei „echipe tehnice coordonate de către domnul viceprimar general al Capitalei, Victor Iovici” – naşul de cununie al acestei individe cu vizibile probleme psihice. Pe de altă parte, dl. Victor Iovici afirmă că el nu are nici un amestec şi că personajul cu pricina nu-i răspunde la telefon. Încă nu ştim care e adevărul. Dar ştim că această nebună îşi permite neruşinarea ca, pe site-ul ziarului PRM, să dea un Comunicat de Presă (?!) în care îl şantajează pe preşedintele partidului, că dacă nu va da explicaţii, ea nu mai postează publicaţia pe Internet!
Iar asta se întîmplă a doua zi după ce nu mai puţin de 11 membri ai Organizaţiei de Tineret a PRM – în frunte cu ea, anonima Alupoaie – au vizitat, timp de 3 zile, Parlamentul European de la Bruxelles, în numele Tribunului! Mare e grădina lui Dumnezeu! În aceste condiţii, conducerea PRM a decis excluderea din partid a numitei Alina Alupoaie, căreia îi recomandă să se trateze la un medic, întrucît comportamentul ei e anormal.
De asemenea, avînd în vedere rezultatele foarte proaste din ultimii ani, ca şi refuzul unor lideri de a participa la diferite evenimente politice şi sociale – la recomandarea personală a preşedintelui şi fondatorului formaţiunii, dl. Corneliu Vadim Tudor, Organizaţia de Tineret a PRM este dizolvată, urmînd ca ea să fie reînfiinţată pe baze noi şi condusă de cadre loiale, capabile să dea un randament corespunzător exigenţelor anului electoral 2012. Precizăm că dl. profesor Adrian Popescu, vicepreşedinte al PRM, se va ocupa de toate demersurile statutare pentru reînfiinţarea Organizaţiei de Tineret”, se arată în comunicatul de presă al PRM.

Niciun comentariu: