vineri, 14 octombrie 2011

CARE ESTE LEGATURA DINTRE TRAIAN BASESCU SI MOARTEA LUI STEVE JOBS!



Care este legătura dintre Traian Băsescu şi moartea lui Steve Jobs

Moartea lui Steve Jobs a atras atenţia unei lumi întregi. Vestea s-a răspândit repede indiferent de mediu, dar în cel online a fost agitaţia cea mai mare.
Aşadar, la puţin timp de la aflarea tristei veşti, imagini cu co-fondatorul Apple au început să se umble pe net. La o analiză măruntă observăm că fiecare imagine a fost făcută în funcţie de interes.
Imaginea cu cel care ar putea fi noul logo Apple, probabil a fost făcută de fanii infocaţi ai companiei, care doresc să-i aducă un omagiu.
Persoanele care luptă împotriva foametei din Africa şi-au spus şi ele părerea şi s-au întrebat de ce atunci când moare un om, milioane îl plâng, dar atunci când mor milioane de oameni nu-i plânge nimeni?
jobs africa
Angajaţii Apple au creat un wallpaper care probabil este şi azi pe ecranele multor pc-uri ( chiar şi cu Windows).
Fanii lui Steve Jobs s-au gândit că în urmă cu 10 ani îi aveam pe Steve Jobs, Bob Hope şi pe Johnny Cash. Astăzi nu mai avem " nici jobs, nici hope şi nici cash".
Din acest val mondial, nu puteam lipsi şi noi, românii. După sistemul "fiecare cu ce-l doare", cineva din România s-a s-a gândit că există o legătură între preşedintele Băsescu şi moartea lui Steve Jobs. Lumea a rămas fără "Jobs" pe 5 octombire 2011, dar românii au rămas fără "jobs" încă din 2004.
basescu no jobs

Niciun comentariu: