marți, 31 ianuarie 2012

BLOGULDESERVICU:GELOZIE LA PALATUL COTROCENI!

Gelozie la Palatul Cotroceni: cuplul Oprea-Udrea tulbura linistea prezidentiala?

Relatia dintre Traian Basescu si cuplul Elena Udrea – Gabriel Oprea a inceput sa se tensioneze, sustine site-ul de informatii politice Bloguldeserviciu. Desi, initial, chiar presedintele o insarcinase pe Elena Udrea “sa tina aproape” de presedintele UNPR pentru a-i controla actiunile, se pare ca, in ultima vreme,  ar fi tot mai deranjat de apropierea dintre cei doi demnitari, ce par nedespartiti de la inceputul protestelor populatiei in Bucuresti si in intreaga tara.
Conform unor surse apropiate ministrului Oprea, doamna Udrea ar fi inteles ca, la Cotroceni, “bate vantul schimbarii” si ca are nevoie de “un nou partener politic”. In consecinta, dupa sarbatori, Elena Udrea, altadata un musafir obisnuit al resedintei prezidentiale, l-ar fi evitat constant pe presedinte, sustine Bloguldeserviciu. De altfel, multi dintre cei prezenti la Palatul Cotroceni cu ocazia numirii lui Cristian Diaconescu in functia de ministru, au observat ca, “dincolo de zambetele de fatada, raceala dintre Elena si domnul presedinte a fost evidenta”. “In schimb, ea era foarte atenta cu Gabi Oprea. Cred ca o parte din nervii domnului presedinte au fost provocati si de atitudinea celor doi”, a declarat un participant care a dorit sa-si pastreze anonimatul.
Totusi, presedintele nu pare dispus sa o piarda pe Elena Udrea si pregateste, cu ultimele resurse, o contraofensiva in doua directii:  pe de o parte, transmite amenintari voalate de remaniere catre doamna Udrea (declaratiile publice referitoare la “nevoia de modestie” o vizau direct), pe de alta parte, incearca sa il aduca la ordine pe ministrul apararii prin masuri in forta: numirea precipitata a unui nou membru UNPR in minister a fost gandita de Traian Basescu tocmai pentru a reduce influenta lui Gabi Oprea in guvern si in partid, promovandu-l pe Diaconescu, incearca sa il controleze pe Oprea; decizia Curtii Constitutionale (unde controlul lui Traian Basescu este total)in cazul comasarii a fost inca un avertisment serios pentru UNPR – daca Oprea nu o lasa in pace pe Udrea, nu se mai comaseaza alegerile si UNPR nu mai intra in Parlament.
Totusi, se pare ca deplasarea Elenei Udrea dinspre Basescu spre Oprea este ireversibila, avand si binecuvantarea tacita a domnului Cocos care, in ciuda unor noi frustrari de ordin personal, stie ca afacerile familiei sunt in pericol in actualul context politic tensionat.

DIVORTUL INCEPUTULUI DE AN:SEAL SI HEIDI KLUM!

Seal, primele declaratii despre divortul de Heidi Klum

Primele pagini ale tabloidelor au fost tinute de articole care anunta divortul unuia dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood, format din Seal si Heidi Klum.
Chiar daca cele mai multe vedete isi doresc momente de intimitate dupa un eveniment trist, Seal nu s-a ferit de lumina reflectoarelor si a aparut in emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”.
Seal a fost invitat in emisiune inainte ca anuntul divortului sa fie facut, invitatie realizata cu scopul de a promova noul album al artistului, „Soul 2”.
Surprins in timp ce se indrepta spre platourile de filmare, paparazii l-au fotografiat pe Seal care apare cu verigheta pe deget, declarand in timpul emisiunii ca „Verigheta poate fi considerata o dovada a ceea ce simt pentru aceasta femeie. Opt ani minunati impreuna. Si daca ne-am hotarat sa ne separam vietile nu inseamna neaparat sa iti dai verigheta jos si gata nu mai esti legat de acea persoana”.
Cantaretul a mai precizat ca este in soc si ca ii vine greu sa se adapteze la noua situatie, tinand cont ca are patru copii cu supermodelul Heidi Klum.

IMAS:BASESCU LA CEA MAI SCAZUTA COTA DE INCREDERE!

Sondaj IMAS
Băsescu, la cea mai scăzută cotă de încredere de când este președinte.
 

Regele Mihai conduce în clasamentul personalităţilor în care românii au încredere, fiind urmat de președintele PNL Crin Antonescu conform unui sondaj realizat de IMAS în luna ianuarie pentru ziarul „Adevărul".
Potrivit sondajului, Regele are o cotă de încredere de 36,6%, fiind urmat de preşedintele PNL, Crin Antonescu, cu 25,4%, şi de şeful PSD, Victor Ponta, cu 22,5%.
Pentru Traian Băsescu, situaţia este mai mult decât dezastruoasă, preşedintele României fiind la cea mai scăzută cotă de încredere în rândul românilor de când ocupă fotoliul de la Cotroceni, respectiv 8,6%.
Emil Boc stă şi mai prost, fiind cotat cu 7,3% dintre oțiuni.
Conform sondajului, pe locul patru la capitolul „Încredere în personalităţile publice (aprecieri pozitive)" se află preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, urmat de preşedintele Senatului, Vasile Blaga.
În comparație cu sondajul din luna decembrie, două personalități au urcat în clasamentul încrederii românilor. Regele Mihai şi preşedintele PSD, Victor Ponta. Șeful social-democraților a înregistrat o creştere, comparativ cu luna trecută, când avea 19,60% în acelaşi sondaj.

FRANTA SI-A REDUS LA 0.5%CRESTEREA ECONOMICA!

Franța și-a redus la jumătate estimarea de creştere economică pe acest an, la 0,5%.
 

Estimarea de creştere economică a Franţei pentru acest an a fost redusă la jumătate de către guvernul de la Paris, la 0,5%, ceea ce va avea un impact bugetar de circa 5 miliarde de euro, a declarat luni premierul Francois Fillon, transmite AFP.
Noile previziuni de creştere vor fi incluse într-un buget rectificativ care va fi prezentat în februarie în consiliul de miniştri, a spus Fillon într-o conferinţă de presă.
Rectificarea bugetară are rolul punerii în practică a unui plan de relansare economică anunţat duminică de preşedintele Nicolas Sarkozy, care prevede în primul rând majorarea taxei pe valoarea adăugată pentru compensarea unei atenuări a costurilor sociale suportate de companii şi înfiinţarea unei taxe pe tranzacţiile financiare.
"Am spus că aşteptăm rezultatele pentru trimestrul patru înainte de a revizui estimările. Am redus prognoza de la 1%la 5%, chiar dacă se văd semne pozitive în Europa", a explicat premierul.
El a adăugat că zona euro şi în special Franţa vor reveni la creştere înainte de sfârşitul primului semestru, în special datorită măsurilor adoptate din decembrie de statele şi băncile centrale europene.
Fillon a spus că creşterea mai lentă va avea un impact de 5 miliarde de euro, dar bugetul conceput cu prudenţă are capacitatea să absoarbă această pierdere, astfel încât nu vor exista costuri suplimentare pentru francezi.
Premierul a arătat că reducerea veniturilor va fi compensată de rezultatele bune referitoare la deficitul bugetar, obţinute în 2011.

luni, 30 ianuarie 2012

OLANDEZA ZIMRA GEURTS INOCENTA!

Zimra Geurts nuda intr-un pictorial plin de inocenta. O crezi? – FOTO super HOT marca Playboy

Tanara este in atentia presei mondene internationale, dupa ce a pozat indecent pentru Playboy. Originara din Olanda, de la Utrecht, ea a fost vanata de mai multe ori de fotbalistii din tara sa si nu numai.
Spune ca se considera o norocoasa si ca nu cedeaza asa usor avansurilor, iar tot ce a realizat pana acum se datoreaza intr-o buna masura frumusetii sale. Asa si e. Inceputul in modelling a fost chiar un noroc: a fost abordata de un agent pe cand se afla in Cape Town, intr-o vacanta in Africa de Sud. Atunci avea numai 15 ani si nu avea habar cat este de frumoasa.
Imediat, Zimra a fost angajata, iar cativa ani mai tarziu, revista cu iepuras a fost interesata de farmecul sau. Acum ea calatoreste prin toata lumea, locuieste la Toronto, Canada, si la numai 20 de ani este una dintre cele mai frumoase playmate-uri din lume. Iata de ce:
Galerie FOTO:
FOTO: Playboy

TRAIAN BASESCU SI MAFIA PORTOCALIE SI COMPLICII EI LA GENOCID IMPOTRIVA ROMANILOR NU RENUNTA LA ALEGERILE COMASATE,DAR ANTICIPATE!

Se va reveni la comasate?
Puterea discută despre declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.
 

Vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, a declarat din nou duminică, pentru  Mediafax.ro, că Uniunea va analiza săptămâna viitoare, în cadrul forurilor de decizie, oportunitatea declanşării alegerilor parlamentare anticipate, procedură care, spune el, ar mai "linişti vocea străzii" şi ar asigura un consens cu opoziţia.
Borbely a arătat că, având în vedere situaţia socio-politică actuală şi luând în considerare decizia Curţii Constituţionale, este necesar ca oportunitatea alegerilor parlamentare anticipate să fie supusă unei analize foarte serioase.
"Nu ne temem de alegerile anticipate, sunt convins în capacitatea de organizare a UDMR în acest sens. În ultima perioadă, în cadrul Uniunii s-au formulat opinii pro şi contra pe acest subiect, dar între timp s-a schimbat situaţia. În opinia mea, s-ar mai linişti vocea străzii, în acelaşi timp am ajunge la un consens şi cu opoziţia, reprezentanţii lor fiind cei care au lansat ideea alegerilor anticipate. Iar dacă vorbim cu toţii aceaşi limbă, nu rămâne decât să dăm drumul şi să organizăm alegeri parlamentare", a spus  Borbely.
Nu este prima declarație a acestuia pe tema anticipatelor. Într-o declaraţie anterioară pentru ETV, Laszlo Borbely a confirmat că în UDMR se discută despre varianta alegerilor anticipate şi că Uniunea ar fi pregătită pentru acest pas. Borbely a precizat în acea declarație că subiectul va fi analizat în şedinţa UDMR de săptămâna viitoare. "Dacă există consens între partide pe această temă, de ce nu?, a spus ministrul. La rândul său, vicepremierul Marko Bela a afirmat că vede organizarea de alegeri anticipate ca "una din soluţiile" care pot fi oferite la "gradul mare de nemulţumire din jurul nostru".
"Deci alegerile locale vor avea loc în iunie, pot sa declar că acest lucru este sigur şi putem să ne pregătim în acest sens. În legătură cu alegerile parlamentare, eu aş putea să accept să le programăm mai devreme, mai aproape de alegerile locale, acest fapt este posibil doar prin alegerile anticipate, pentru aceasta toate partidele trebuie să fie de acord în acest sens, ar trebui să ne înţelegem în această chestiune", a declarat Marko Bela pentru televiziunea Transilvania.
Frământări pe tema alegerilor anticipate sunt și în PDL, însă calculele sunt altele. O parte a liderilor PDL din țară ar putea solicita, la ședința Biroului Permanent al PDL, de luni, alegeri generale în iunie, odată cu localele, afirmă un parlamentar PSD pentru DeCeNews.
„Știu sigur că lideri ai PDL ar putea face propunerea de comasare în vară, la BPN care se desfășoară luni, a declarat pentru sursa citată deputatul PSD de Caraș-Severin, Ion Mocioalcă. "Baronii PDL presează conducerea partidului pentru comasate, altfel ei sunt convinși că nu au nicio șansă să mai intre în Parlament. Dacă alegerile generale sunt mutate în iulie, schema potrivit căreia primarii vor trage după ei parlamentarii rămâne în picioare. PDL mută dezbaterea din zona guvernării lor dezastruoase către poduri, aducțiuni de apă etc, iar UNPR se va folosi de primarii racolați de la alte partide", a mai spus acesta.
Alegerile anticipate revin pe agenda Puterii după ce aceeași Putere, formată din PDL, UDMR, UNPR și grupul minorităților naționale, a decis la începutul săptămânii acesteia că nu este de acord cu scrutinul anticipat.

MUGUR CIUVICA PRESEDINTE GIP SI AVOCATUL GHEORGHE PIPEREA AU DEPUS PLANGERE PENALA PE NUMELE DICTATORULUI BASESCU!

Mugur Ciuvică depune plângere penală pe numele lui Băsescu.
 

Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, va depune o plângere penală pe numele lui Traian Băsescu, împreună cu avocatul Gheorghe Piperea, anunță Antena 3.
Cei doi au luat această decizie pentru ca dosarul în care Traian Băsescu a fost cercetat pentru spălare de bani să nu se prescrie. Este vorba de tranzacţia pe care Băsescu a făcut-o cu omul de afaceri Costel Căşuneanu în octombrie 2002.
Atunci, Traian Băsescu i-a vândut lui Costel Căşuneanu un teren în Băneasa, de 8,5 ori mai scump decât la cumpărare, pentru a putea justifica public achiziţionarea casei din nordul Capitalei. Terenul a fost vândut pe 14 octombrie cu 361.540 de dolari, iar vila din Otopeni cumpărată o săptămână mai târziu, pe 21 octombrie, cu 280.000 de dolari.
Surpriză de proporţii însă: Traian Băsescu a primit cele 12 miliarde de lei vechi - la vremea respectivă 361.540 de euro - din vânzarea terenului, dar nu i-a folosit pentru a plăti casa din Otopeni.
Au rămas nelămurite o serie de întrebări: Cu ce bani a cumpărat preşedintele vila din Otopeni? A cumpărat Traian Băsescu vila din Otopeni? A fost cadou? A fost mai grav de atât?
Preşedintele este obligat să lămurească public toate tranzacţiile, achiziţiile, toţi banii rulaţi. Instituţiile statului sunt la fel de obligate să facă lumină.

ALEKSANDER SEKULOVICI PRESEDINTE METALIMPORTEXPORT:NEMTII DICTEAZA JUSTITIA DIN ROMANIA!

Aleksander Sekulovski - preşedintele Metalimportexport:
Au ajuns nemţii să dicteze Justiţiei din România?

 

Vă aflaţi în plin "război", adică într-un proces de aproape 30 de ani cu fosta firmă Otto Wolff, preluată de Thyssen, care la rândul ei a fuzionat cu Krupp şi a devenit Thyssen Krupp. Un adevărat hăţiş judiciar. De unde a pornit totul?
Povestea e veche şi lungă, dar voi încerca să o sintetizez. Metalexportimport a livrat în '81 în SUA nouă vapoare de tablă groasă. Opt pentru Otto Wolff, cu care Metalexport colabora foarte bine încă din anul 1950, şi un vapor către japonezii de la Itochu. Marfa a rămas neplătită până în zilele noastre, exceptându-i pe japonezi.
Vorbeaţi de presiunile exercitate de către partea germană. Care au fost acestea?
15 ani ne-am judecat pe fond la Tribunalul Bucureşti. A durat atât de mult pentru că erau implicate firme din şase ţări. Deoarece România era o ţară din lagărul comunist, până în 1989 era greu să obţii probe şi documente de la firmele implicate. Totuşi, s-au întocmit două expertize judiciare, ambele favorabile pentru Metalexportimport. În sfârşit, în anul 1998, Tribunalul Bucureşti a dat decizia corectă, în favoarea noastră, pentru suma de aproximativ 22 de milioane de dolari. Un an mai târziu, japonezii au venit în Bucureşti şi au achitat marfa pe care-o comandaseră. Tot atunci a sosit şi o delegaţie germană, însoţită de avocaţi din Germania şi România, dar şi de oficiali ai ambasadei germane, delegaţie care, în loc să vină la noi să rezolvăm amiabil situaţia, a mers direct la Ministerul Justiţiei. Acolo au semnat un proces-verbal - depus apoi la dosar - în care se contesta experienţa judecătorilor români. Între timp, şi la apel ni se dăduse câştig de cauză. În 2000, la Curtea Supremă de Justiţie se produce lovitura de teatru. Sentinţa este întoarsă cu 180 de grade şi-i absolvă pe nemţi de plata datoriilor. Ciudata sentinţă a ajuns pe masa procurorului general de atunci şi s-a dispus rejudecarea cauzei prin recurs în anulare. Au urmat apoi o serie de "chichiţe" avocăţeşti - ba că ar fi creanţa statului, ba a Metalexportimport - care au tot amânat soluţia definitivă, favorabilă nouă.
În disperare de cauză, ambasadorul german şi ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, au început presiunile.
În cadrul unei şedinţe a CSM la care a participat şi premierul Emil Boc, Cătălin Predoiu a declarat că ambasadorul german i-a comunicat faptul că în Bundestag se va discuta o iniţiativă de suplimentare a Mecanismului de Cooperare şi Verificare cu încă un obiectiv care ţine de durata proceselor, plecând de la nesoluţionarea în 29 de ani a procesului Thyssen de către instanţele din România. Ne-am adresat parlamentului german şi am aflat cu stupoare că nici vorbă de asemenea condiţionări! Ce caută ministrul Justiţiei în treaba judecătorilor? Ce caută ambasadorul german în a aprecia că judecătorii români sunt tineri şi neexperimentaţi? Au ajuns nemţii să dicteze Justiţiei din România? Iată un întreg arsenal desfăşurat de partea germană, care nici măcar nu s-a „coborât" la a purta o discuţie amiabilă cu noi, utilizând până şi pârghiile politice pentru a nu-şi plăti datoriile, ce ajung acum la 50 de milioane de euro. Am sesizat la CEDO acest lobby ilegal şi imoral şi aşteptăm răspuns.
Aveaţi titlu executoriu. Ce s-a întâmplat?
Noi am propus atât ministrului Predoiu, cât şi ambasadei SUA să organizăm un arbitraj în America, unde s-a şi dus marfa de fapt. N-am primit nici un răspuns. În altă ordine de idei, la Sibiu, unde am încercat executarea lor silită - conform hotărârii judecătoreşti -, prin firma subsidiară pe care o deţin acolo, nu numai că ne-am lovit de o serie de amânări la nesfârşit, ci şi de o altă sentinţă, care ne-a obligat tot pe noi la plata unei sume de 70.000 de euro. Însă avem încredere că judecătorii români, aşa tineri şi neexperimentaţi - după cum îi cataloghează delegaţia germană -, îşi vor face meseria.

duminică, 29 ianuarie 2012

MICAELA SCHAEFER CEA MAI SEXY NEMTOICA!

Micaela Schaefer este cea mai sexy femeie din Germania – FOTO incendiar

La cei 28 de ani ai sai este o vedeta pe plan international. Cuplata cu diversi fotbalisti de-a lungul timpului, Micaela Schaefer este un model de succes in Germania si in toata lumea. A inceput modellingul inca de la 14 ani, cand era doar o pustoaica de care nu auzise nimeni. Cu timpul, insa, a ajuns in lumina reflectoarelor, dorita de foarte multi barbati.
Tanara impresioneaza prin tinuta sa, dar si prin faptul ca a pozat goala de cateva ori, pentru cele mai importante reviste pentru barbati din intreaga lume. Se spune ca poseda o avere impresionanta si ca este amanta mai multor oameni extrem de bogati, insa, cine stie…
Din arsenalul pe care il pune la bataie pentru a cuceri pe cineva, fac parte pierce-urile, tatuajele cat si ochii sai fantastici. Micaela a fost aleasa in dese randuri drept cel mai potrivit model pentru prezentari de lenjerie intima. De-a lungul timpului a aparut in America’s Next Top Model, Big Brother, Playboy, Maxim si in zeci de alte reviste sau emisiuni, la un moment dat fiind si dj intr-un club din Mallorca.
Daca mai spunem si ca nu refuza avansurile unei femei frumoase…
Galerie FOTO:
Foto: Egotastic

TRAIAN BASESCU LA JUDECATA ;POPORULUI!

Traian Băsescu, la judecata poporului în Piața Universității

Protestatarii din Piața Universității din București, prin vocea Asociației 16 Decembrie 1989 Timișoara, Asociației Victoria Revoluției din Decembrie 1989, Asociației Carrom, Fundației Umanitaria Project, Asociației Hochstadt, Asociației Mișcarea Socială, Asociației Sindicatul Revoluționarilor din România Decembrie 1989, Asociației Jilava 21-22 Decembrie 1989 și a mai multor sindicate, anunță organizarea procesului public al lui Traian Băsescu, care va avea loc în București, în fața Teatrului Național, sâmbată, 28 ianuarie 2012, începand cu orele 19.00.
În cadrul procesului de judecată se vor preciza toate faptele pentru care este acuzată clasa politică, în general, și președintele Traian Băsescu, în special, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

AMNESTY INTERNATIONAL CERE PEDEPSIREA JANDARMILOR DIN PIATA UNIVERSITATII

Organizaţiile internaţionale cer pedepsirea jandarmilor din piaţa Universităţii

Amnesty International a cerut Guvernului României să investigheze acuzaţiile de violenţă excesivă ale jandarmilor după scenele din piaţa Universităţii.
jandarmi_universitateAmnesty s-a adresat mai ales MAI şi lui Traian Igaş, Inspectorului general al Jandarmeriei Romţne, colonel Agelica Costel Gavrilă, dar şi procurorului general, Laura Codruţa Kovesi. Organizaţia şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la acuzaţiile aduse împotriva jandarmilor şi oferă ca exemple câteva înregistrări video din timpul protestelor anti-Băsescu, care au început pe 13 ianuarie.
În aceste materiale înregistrate în zilele cu incidente violente (14, 15 şi 19 ianuarie) apar jandarmi care lovesc persoane care nu opun rezistenţă în niciun fel. Amnesty recunoaşte dreptul autorităţilor române de a acţiona în aşa fel încât să asigure siguranţa şi ordinea publică. Însă până şi aceste acţiuni de securizare trebuie să fie îndeplinite într-un mod conform cu standardele internaţionale.

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

CARLOTTA CHAMPAGNE ESTE O SENZATIE:A DAT PE SPATE BARBATII DIN TARA CANGURILOR!

Ce zici, o primim la proteste? Carlotta Champagne s-ar baga – FOTO de senzatie

Tanara s-a nascut in Australia si e senzatie! A pozat pentru Playboy in pozitii incendiare si i-a dat pe spate pe barbatii din tara cangurilor. Zice ca e pasionata de gatit si ii plac artele frumoase (ca ea).
Galerie FOTO:
Foto: Playboy

VINERI A 15 ZI DE PROTESTE PE UN GER NECRUTATOR IMPOTRIVA REGIMULUI DICTATORIAL BASESCU!

Un nou protest la Universitate vineri
Oamenii înfruntă frigul şi ies în stradă pentru a 15-a zi consecutiv.
 

Zeci de protestatari au ieșit şi vineri în Piaţa Universităţii să-și strige necazurile.
În pofida zăpezii şi vremii neprietenoase, care au făcut să se instituie cod portocaliu de viscol şi ninsori, în Bucureşti, oamenii nu renunţă la revendicările lor şi spun că nu pleacă acasă decât după demisia preşedintelui Băsescu.
Protestatarii au glugi şi căciuli pe cap, este foarte frig, dar ignoră semnele vremii şi scandează agitând pancarte împotriva guvernanţilor.
"Ieşiţi din casă, dacă vă pasă!" se poate citi mesajul unuia dintre protestatari.
După conferinţa de presă de la Transporturi, premierul Emi Boc a smuls microfonul ministrului Boagiu spunând că el nu are timp de stat la "şezătoare", că guvernanţii "au treabă".
De altfel, primul-ministru a încercat să convingă populaţia cât este de implicat şi de responsabil şi joi acesta a pus mâna pe lopată încercând să cureţe zăpada pe DN1.
Protestatarii, la curent cu iniţiativele premierului, nu se lasă convinşi dezaprobă maniera în care acesta înţelege să se achite de obligaţiile care îi revin primului dintre miniştri.
Protestatarii nu renunţă şi spun ca măcar în ceasul al 12-lea să-şi dea seama că este "administrator de ţară" şi nu proprietar pe vreo moşie şi că trebuie să dea socoteală.
Oamenii se simt trădaţi şi minţiţi şi declară că "aşa nu se mai poate".
Update: Protest la -15 grade C
Câteva zeci de suceveni au protestat din nou, vineri seară, la minus 15 grade Celsius, cerând alegeri anticipate, demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului şi scandând "Nu renunţăm!", proteste împotriva actualei puteri fiind organizate şi la Fălticeni şi Gura Humorului.
Protestatarii au spus că nu renunţă la protest până când "nu pleacă hoţii de la conducere" şi au scandat "Nu renunţăm!". Totodată, manifestanţii, fluturând steaguri tricolore, au scandat lozinci antiprezidenţiale, antiguvernamentale, împotriva partidelor aflate în coaliţia de guvernare, dar şi împotriva preşedintelui CJ Suceava, liderul PDL Gheorghe Flutur cum ar fi "Băsescu, nu uita, ţara asta nu te vrea!", "Jos Guvernul!", "Flutur nu uita, Bucovina nu-i a ta!" şi au cântat "La Palatul Prefecturii cântă cucuveaua, Flutur şi cu gaşca lui şi-au găsit beleaua".
Proteste similare au fost organizate vineri şi în municipiul Fălticeni şi în oraşul Gura Humorului. Aproximativ 20 de protestatari s-au adunat, vineri seară, în Piaţa Civică a municipiul Vaslui la un miting al tăcerii

COMUNICATUL STATULUI MAJOR GENERAL AL ARMATEI IMPOTRIVA OFITERULUI ALEXANDRU GHEORGHE!

Conducerea Statului Major General a luat la cunoştinţă, cu consternare, de activităţile lt. Ghe. Alexandru.
 

Conducerea Statului Major General a luat la cunoştinţă, cu consternare, de activităţile locotenentului Gheorghe Alexandru, precum şi de datele cuprinse în raportul înaintat de comandantul Flotilei 71 Aeriană din Câmpia Turzii, privind "soluţiile locotenentului Gheorghe Alexandru pentru administrarea ţării în această perioadă", se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul MApN
După cum a declarat reprezentanţilor mass media, locotenentul Gheorghe Alexandru a fost primit, în data de 25 ianuarie a.c., la raportul comandantului unităţii militare în care este încadrat, pentru a-i expune acestuia gestul participării sale la mitingul de protest organizat în Piaţa Universităţii şi pentru a-i prezenta "viziunea sa asupra administrării statului român" şi "soluţiile sale pentru situaţia actuală". Locotenentul Gheorghe Alexandru a solicitat ca, potrivit regulamentelor militare, această problematică să fie considerată un raport, să fie înaintată ierarhic conducerii Statului Major General şi să i se răspundă până la data de 26 ianuarie, ora 16.00.
Dintre aşa-zisele "soluţii" prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru şi făcute publice de către acesta, sub forma unor declaraţii susţinute în faţa reprezentanţilor mass media, în data de 26 ianuarie, amintim:
"1. Dizolvarea sau desfiinţarea Parlamentului;
2. Invocarea stării de urgenţă în ţară;
3. Conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată; locotenentul Gheorghe Alexandru să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele ţării, iar ofiţerului să îi revină 50% din puterea de decizie;
4. Aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale; Monarhia constituţională este o soluţie, având Armata ca garant al democraţiei şi suveranităţii, potrivit Constituţiei."
În urma acţiunilor ofiţerului din data de 23 ianuarie a.c., în conformitate cu art. 55 din "R.G.-3, Regulamentul disciplinei militare", comandantul Flotilei 71 Aeriană din Câmpia Turzii a ordonat, la data de 25 ianuarie 2012, constituirea Consiliului de judecată al ofiţerilor şi judecarea locotenentului Gheorghe Alexandru, în temeiul prevederilor art. 35 din Legea nr. 80/1995 şi ale art. 9 alin. (1) şi art. 11 din "R.G.-8, Regulamentul consiliilor de judecată".
La aceeaşi dată, ofiţerul a refuzat să ia la cunoştinţă, prin semnătură, de conţinutul ordinului comandantului unităţii prin care este trimis în faţa Consiliului de judecată, deşi acesta i-a fost citit şi prezentat spre semnare.
Evaluarea Consiliului de judecată va cuprinde elementele cerute de R.G.-8, iar în cadrul şedinţei de judecată analiza va viza încălcarea de către locotenent a prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare şi a regulamentelor militare.
Toate acţiunile şi declaraţiile făcute de ofiţer se vor constitui ca elemente ale procesului de evaluare.
Hotărârea Consiliului de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii va fi făcută publică, după pronunţarea acesteia.
Precizăm că Armata este o instituţie cu reguli şi norme foarte clare, cu regulamente militare care trebuie respectate de toţi militarii, iar încadrarea în serviciul militar impune asumarea respectării cu stricteţe a legilor ţării, a regulamentelor militare şi a normelor de disciplină specifice Armatei Române.
În toate armatele statelor membre NATO există acte normative care trebuie respectate, disciplina militară constând în respectarea de către militari a normelor de ordine şi comportament obligatorii.

AMNESTY INTERNATIONAL CERE ANCHETA PENTRU FOLOSIREA DORTEI LA PROTESTELE DIN PIATA UNIVERSITATII!


 
Amnesty International cere anchetă pentru folosirea excesivă a forţei la protestele din Capitală

 

Amnesty International cere anchetă pentru folosirea excesivă a forţei la protestele din Capitală
Foto: Timi Slicaru
Amnesty International cere autorităţilor române să demareze o anchetă în legătură cu acuzaţiile de folosire excesivă a forţei de către jadarmi în timpul dispersării participanţilor la protestele din Bucureşti, se arată într-un comunicat al organizaţiei.
Într-o scrisoare adresată ministrului român de Interne, Constantin Traian Igaş, Inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Agelică Costel Gavrilă, şi procurorului general, Laura Codruţa Kovesi, organizaţia şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la aceste acuzaţii şi le-a cerut autorităţilor să aducă în faţa justiţiei pe oricine s-a făcut responsabili de încălcarea drepturilor omului.
Deşi, potrivit legilor internaţionale privind drepturile omului, fiecare persoană are dreptul să participe la reuniuni legale şi paşnice, pot fi impuse unele restricţii în exercitarea acestor drepturi în interesul securităţii naţionale sau siguranţei publice, al ordinii publice, al protejării sănătăţii publice sau morale sau al protejării drepturilor şi libertăţilor celorlalţi.
Amnesty International nu contestă dreptul autorităţilor române de a acţiona în acord cu legea pentru a impune astfel de restricţii şi recunoaşte că poliţia are obligaţia de a garanta siguranţa şi securitatea, se arată în comunicatul remis Mediafax. Totuşi, acţiunea poliţiei în timpul demonstraţiilor trebuie desfăşurată în concordanţă cu legislaţia şi standardele internaţionale, inclusiv datoria de a acţiona cu moderaţie, proporţional cu gravitatea ofensei şi cu obiectivul legitim fixat, de a minimiza prejudiciile şi de a respecta şi proteja viaţa umană.
Potrivit unei declaraţii emise la 20 ianuarie de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie, au fost înregistrate patru plângeri penale împotriva jandarmilor implicaţi în asigurarea ordinii publice în timpul demonstraţiilor.
Amnesty International cere procurorului general să se asigure că vor fi demarate anchete prompte, independente, complete şi eficiente în privinţa plângerilor înregistrate, precum şi a altor cazuri de acuzaţii de folosire excesivă a forţei de către poliţie.
Amnesty International le cere, de asemenea, autorităţilor române să se asigure că, în contextul continuării protestelor din Bucureşti, acţiunile poliţiei din timpul demonstraţiilor respectă permanent obligaţiile ce decurg din legislaţia internaţională privind drepturile omului şi standardele internaţionale stabilite pentru astfel de situaţii, inclusiv Principiile de bază ale ONU privind folosirea forţei şi a armelor de foc de către cei responsabili de aplicarea legii.

vineri, 27 ianuarie 2012

UKRAINEANCA DASHA ASTAFIEVA IUBITA LUI HUGH HEFNER!

Iubita lui Hugh Hefner e bomba sexy din Playboy Ucraina – FOTO incendiar cu Dasha Astafieva

Tanara are 26 de ani si a facut senzatie in Ucraina, dupa ce a aparut in Playboy. Cel mai tare i-a sucit mintile lui Hugh Hefner, ea fiind pentru ceva vreme iubita lui oficiala. Dasha iubeste la nebunie pictura si modellingul si are un corp beton.
Galerie FOTO:
FOTO: Playboy

SCSOCIOPATUL DE BASESCU SI "DISPRETUL SAU FATA DE ROMANI:"GLUMA"LA ADRESA NOULUI DIRECTOR EXECUTIV FMI!

Află ”gluma” lui Băsescu adresată noului director executiv FMI

Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit, de joi, la Palatul Cotroceni, cu noul director executiv al FMI pentru România, Menno Snel. Complimentat pentru modul în care România a făcut față crizei, șeful statului a ”glumit” în stilu-i caracteristic: ”Poate la următoarea întâlnire a FMI o să trimitem nişte oameni care protestează la Bucureşti”, informează NewsIn.
Președintele Traian Băsescu l-a primit joi, la Cotroceni, pe noul director executiv în cadrul FMI, care reprezintă grupul de țări din care face parte și România, Menno Snel.
În cadrul întrevederii, la întrebarea președintelui Băsescu cum este percepută România dincolo de ocean, directorul executiv FMI a răspuns cu un complimet, apreciind politicile care au fost luate pentru a face față crizei.
"La ultimile întâlniri au fost multe complimente la adresa României pentru modul în care ați făcut față crizei", a răspuns Menno Snel.
Nu atât de delicat a fost și răspunsul președintelui Traian Băsescu care a replicat: "Poate la următoarea întâlnire o să trimitem niște oameni care protestează în București".
Totodată, președintele României a recunoscut că FMI nu a impus nimic, menționând că, uneori,  soluțiile propuse de la Washington au fost altele decât cele adoptate.
"FMI a fost partenerul nostru și nu ne-a impus nimic. Uneori FMI ne-a propus alte soluții decât cele adoptate, nu am pretins niciodată că problemele sociale au fost generate de FMI, este responsabilitatea noastră", a spus Traian Băsescu.
Alături de președintele Traian Băsescu, au mai fost prezenți din partea României Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

UDMR A INTORS "ARMELE "LA TVR:PD-L NU MAI POATE DA AFARA JURNALISTII INCOMOZI!

PDL nu mai poate da afară jurnaliștii incomozi din TVR. UDMR a întors armele

Coaliția de guvernare nu mai funcționează în CA al TVR. Planul Puterii de disponibilizare mascată a jurnaliștilor care nu fac parte din echipa condusă de Rodica Culcer a căzut, odată cu defectarea mașinii de vot.
Reprezentanții PDL în conducerea TVR au părăsit ședința, acuzând ”politizarea” votului și s-au întors la partid pentru indicații. Nemulțumirea ”pedeliștilor” este dată de refuzul reprezentanților UDMR și ai salariaților TVR de a vota planul de disponibilizare în două etape. Echipa PDL, compusă din Paul Botez, Catălin Baba și Ada Meseșan a rămas în minoritate după ce ungurii, reprezentantul minorităților naționale și angajații, care până de curând votau cu ei, au întors armele.
Planul de disponibilizare propus de reprezentanții Puterii avea două etape. Astăzi, CA al TVR trebuia să aprobe introducerea a două funcții editoriale: de jurnalist TV și de jurnalist senior, pentru care se aloca un număr destul de redus de posturi. Ulterior, se desființau posturile reporterilor, redactorilor ș.a. angajați după fostul sistem. Oamenii conducerii, rămâneau, ceilalți erau disponibilizați.
Pretextul găsit de ”pedeliști” e de tot hazul: la doi ani după ce au ocupat  TVR , ei acuză instituția că ar fi fost politizată de...PSD!Cert este că angajații din unele instituții publice încep să ”dezerteze” din armata portocalie, odată ce devine evidentă prăbușirea regimului Traian Băsescu.