vineri, 6 ianuarie 2012

CARMEN BEJAN CRIMINALA DE LA MEDICINA GRAVIDA A CERUT SUSPENDAREA PEDEPSEI!

Criminala de la Medicină şi tatăl copilului ei s-au îndrăgostit în bucătăria penitenciarului

Modul în care Carmen Bejan şi tatăl copilului ei, un traficant de droguri, s-au cunoscut este foarte interesant. Surse au spus că cei doi s-au întâlnit în bucătăria penitenciarului. Reprezentanţii Penitenciarului susţin însă că acest lucru este exclus.
  Carmen Bejan este gravidă în cinci luni
Carmen Bejan este gravidă în cinci luni
Sursa: ziarelive.ro
Vestea că studenta de la Medicină, condamnată pentru crimă, a rămas însărcinată în spatele gratiilor i-a uimit pe toţi.
Deşi închişi în acelaşi penitenciar, Carmen Bejan şi fostul iubit cu care a comis oribila crimă nu s-au mai văzut. Tatăl copilului lui Carmen este un traficant de droguri.
Bărbatul este cu 13 ani mai mare decât ea şi urmează să fie eliberat în aprilie. Surse apropiate penitenciarului au declarat, pentru Adevărul, că "relaţia dintre Carmen Bejan şi traficantul de droguri a început după ce aceştia s-ar fi cunoscut la bucătăria penitenciarului şi s-au întâlnit de două ori în şase luni, în camera intimă".
Bărbatul îi tot trimitea scrisori, dar ea l-a respins, până în momentul în care i-a spus că are şansa să fie eliberată pentru o perioadă de un an dacă dă naştere unui copil. I-a spus că şi el se eliberează în aprilie şi i-a promis că o să se căsătorească, iar când se întoarce în detenţie are el grijă de copil şi o vizitează, lui fiindu-i mult mai uşor să facă acest lucru decât părinţior ei.
Reprezentanţii Penitenciarului Arad susţin că este exlus ca studenta ucigaşă de la Medicină şi iubitul ei să se fi cunoscut la bucătăria penitenciarului.
"Este exclus. Mâncarea se prepară în penitenciarul pentru bărbaţi, iar singurele femei care au legătură cu mâncarea sunt cele care împart mâncarea femeilor. Probabil s-au cunoscut în alte împrejurări. Cu siguranţă nu s-au cunoscut la bucătărie", au spus reprezentanţii.
Carmen Bejan este gravidă în cinci luni şi are toate şansele, ca la termenul din 16 ianuarie de la Tribunalul Arad, să primească o sentinţă de întrerupere a executării pedepsei. Traficantul de droguri, cu care tânăra este însărcinată mai are o fetiţă, însă fosta sa iubită s-a recăsătorit.

Niciun comentariu: