vineri, 27 ianuarie 2012

SCSOCIOPATUL DE BASESCU SI "DISPRETUL SAU FATA DE ROMANI:"GLUMA"LA ADRESA NOULUI DIRECTOR EXECUTIV FMI!

Află ”gluma” lui Băsescu adresată noului director executiv FMI

Președintele Traian Băsescu s-a întâlnit, de joi, la Palatul Cotroceni, cu noul director executiv al FMI pentru România, Menno Snel. Complimentat pentru modul în care România a făcut față crizei, șeful statului a ”glumit” în stilu-i caracteristic: ”Poate la următoarea întâlnire a FMI o să trimitem nişte oameni care protestează la Bucureşti”, informează NewsIn.
Președintele Traian Băsescu l-a primit joi, la Cotroceni, pe noul director executiv în cadrul FMI, care reprezintă grupul de țări din care face parte și România, Menno Snel.
În cadrul întrevederii, la întrebarea președintelui Băsescu cum este percepută România dincolo de ocean, directorul executiv FMI a răspuns cu un complimet, apreciind politicile care au fost luate pentru a face față crizei.
"La ultimile întâlniri au fost multe complimente la adresa României pentru modul în care ați făcut față crizei", a răspuns Menno Snel.
Nu atât de delicat a fost și răspunsul președintelui Traian Băsescu care a replicat: "Poate la următoarea întâlnire o să trimitem niște oameni care protestează în București".
Totodată, președintele României a recunoscut că FMI nu a impus nimic, menționând că, uneori,  soluțiile propuse de la Washington au fost altele decât cele adoptate.
"FMI a fost partenerul nostru și nu ne-a impus nimic. Uneori FMI ne-a propus alte soluții decât cele adoptate, nu am pretins niciodată că problemele sociale au fost generate de FMI, este responsabilitatea noastră", a spus Traian Băsescu.
Alături de președintele Traian Băsescu, au mai fost prezenți din partea României Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.

Niciun comentariu: