vineri, 27 ianuarie 2012

UDMR A INTORS "ARMELE "LA TVR:PD-L NU MAI POATE DA AFARA JURNALISTII INCOMOZI!

PDL nu mai poate da afară jurnaliștii incomozi din TVR. UDMR a întors armele

Coaliția de guvernare nu mai funcționează în CA al TVR. Planul Puterii de disponibilizare mascată a jurnaliștilor care nu fac parte din echipa condusă de Rodica Culcer a căzut, odată cu defectarea mașinii de vot.
Reprezentanții PDL în conducerea TVR au părăsit ședința, acuzând ”politizarea” votului și s-au întors la partid pentru indicații. Nemulțumirea ”pedeliștilor” este dată de refuzul reprezentanților UDMR și ai salariaților TVR de a vota planul de disponibilizare în două etape. Echipa PDL, compusă din Paul Botez, Catălin Baba și Ada Meseșan a rămas în minoritate după ce ungurii, reprezentantul minorităților naționale și angajații, care până de curând votau cu ei, au întors armele.
Planul de disponibilizare propus de reprezentanții Puterii avea două etape. Astăzi, CA al TVR trebuia să aprobe introducerea a două funcții editoriale: de jurnalist TV și de jurnalist senior, pentru care se aloca un număr destul de redus de posturi. Ulterior, se desființau posturile reporterilor, redactorilor ș.a. angajați după fostul sistem. Oamenii conducerii, rămâneau, ceilalți erau disponibilizați.
Pretextul găsit de ”pedeliști” e de tot hazul: la doi ani după ce au ocupat  TVR , ei acuză instituția că ar fi fost politizată de...PSD!Cert este că angajații din unele instituții publice încep să ”dezerteze” din armata portocalie, odată ce devine evidentă prăbușirea regimului Traian Băsescu.

Niciun comentariu: