joi, 26 ianuarie 2012

CULCER MENTINUTA LA TVR DOAR DE BASESCU!

Culcer, menținută în TVR doar de Băsescu. Afară, pensionară ordinară!

Reprezentanții UDMR în Consiliul de Administrație al TVR s-au alăturat Opoziției și au cerut evacuarea de la Direcția Știri a pensionarei Rodica Culcer. Aflată în afara legii la conducerea celui mai important departament informativ, Culcer este menținută în funcție la presiunea reprezentanților președinției și ai PDL. Prin votul CA s-a cerut președintelui TVR, Alexandru Lăzescu, să ia măsurile legale de încetare a delegării pensionarei Culcer. Votul a fost de 7-6, cu toate că Lucia Hossu Longin, folosind o strategie utilă pentru a nu-l supăra pe președinte, și-a lăsat votul lui Lăzescu, plecând din ședință.
Considerată de mulți drept ofițer acoperit, care a  activitat la Ambasada SUA, în anii 80 ai secolului trecut, pensionara de la TVR s-a remarcat prin partizanat politic , fiind o susținătoare a lui Băsescu și a PDL.
TVR are datorii imense, de peste 100 de milioane de euro. Cu toate acestea, începând din 2010 TVR a investit masiv în salariile unor cunoscuți aplaudaci ai lui Traian Băsescu, plasați la TVR Info sau la Știri, în vreme ce redactori cu mare experiență în televiziune și care făceau audiențe mult mai mari au fost marginalizați de echipa condusă informal de Rodica Culcer.
Membrii Consiliului de Administrație se tem că vor răspunde pentru pagubele uriașe produse televiziunii publice și bugetului de stat, de aceea s-au delimitat de Rodica Culcer. Există și bănuiala că, odată respins raportul TVR, în Parlament, actualul președinte va fi demis pentru a fi înlocuit cu...pensionara sub acoperire Rodica Culcer.

Niciun comentariu: