marți, 31 ianuarie 2012

DIVORTUL INCEPUTULUI DE AN:SEAL SI HEIDI KLUM!

Seal, primele declaratii despre divortul de Heidi Klum

Primele pagini ale tabloidelor au fost tinute de articole care anunta divortul unuia dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood, format din Seal si Heidi Klum.
Chiar daca cele mai multe vedete isi doresc momente de intimitate dupa un eveniment trist, Seal nu s-a ferit de lumina reflectoarelor si a aparut in emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”.
Seal a fost invitat in emisiune inainte ca anuntul divortului sa fie facut, invitatie realizata cu scopul de a promova noul album al artistului, „Soul 2”.
Surprins in timp ce se indrepta spre platourile de filmare, paparazii l-au fotografiat pe Seal care apare cu verigheta pe deget, declarand in timpul emisiunii ca „Verigheta poate fi considerata o dovada a ceea ce simt pentru aceasta femeie. Opt ani minunati impreuna. Si daca ne-am hotarat sa ne separam vietile nu inseamna neaparat sa iti dai verigheta jos si gata nu mai esti legat de acea persoana”.
Cantaretul a mai precizat ca este in soc si ca ii vine greu sa se adapteze la noua situatie, tinand cont ca are patru copii cu supermodelul Heidi Klum.

Niciun comentariu: