marți, 31 ianuarie 2012

IMAS:BASESCU LA CEA MAI SCAZUTA COTA DE INCREDERE!

Sondaj IMAS
Băsescu, la cea mai scăzută cotă de încredere de când este președinte.
 

Regele Mihai conduce în clasamentul personalităţilor în care românii au încredere, fiind urmat de președintele PNL Crin Antonescu conform unui sondaj realizat de IMAS în luna ianuarie pentru ziarul „Adevărul".
Potrivit sondajului, Regele are o cotă de încredere de 36,6%, fiind urmat de preşedintele PNL, Crin Antonescu, cu 25,4%, şi de şeful PSD, Victor Ponta, cu 22,5%.
Pentru Traian Băsescu, situaţia este mai mult decât dezastruoasă, preşedintele României fiind la cea mai scăzută cotă de încredere în rândul românilor de când ocupă fotoliul de la Cotroceni, respectiv 8,6%.
Emil Boc stă şi mai prost, fiind cotat cu 7,3% dintre oțiuni.
Conform sondajului, pe locul patru la capitolul „Încredere în personalităţile publice (aprecieri pozitive)" se află preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, urmat de preşedintele Senatului, Vasile Blaga.
În comparație cu sondajul din luna decembrie, două personalități au urcat în clasamentul încrederii românilor. Regele Mihai şi preşedintele PSD, Victor Ponta. Șeful social-democraților a înregistrat o creştere, comparativ cu luna trecută, când avea 19,60% în acelaşi sondaj.

Niciun comentariu: