duminică, 29 ianuarie 2012

MICAELA SCHAEFER CEA MAI SEXY NEMTOICA!

Micaela Schaefer este cea mai sexy femeie din Germania – FOTO incendiar

La cei 28 de ani ai sai este o vedeta pe plan international. Cuplata cu diversi fotbalisti de-a lungul timpului, Micaela Schaefer este un model de succes in Germania si in toata lumea. A inceput modellingul inca de la 14 ani, cand era doar o pustoaica de care nu auzise nimeni. Cu timpul, insa, a ajuns in lumina reflectoarelor, dorita de foarte multi barbati.
Tanara impresioneaza prin tinuta sa, dar si prin faptul ca a pozat goala de cateva ori, pentru cele mai importante reviste pentru barbati din intreaga lume. Se spune ca poseda o avere impresionanta si ca este amanta mai multor oameni extrem de bogati, insa, cine stie…
Din arsenalul pe care il pune la bataie pentru a cuceri pe cineva, fac parte pierce-urile, tatuajele cat si ochii sai fantastici. Micaela a fost aleasa in dese randuri drept cel mai potrivit model pentru prezentari de lenjerie intima. De-a lungul timpului a aparut in America’s Next Top Model, Big Brother, Playboy, Maxim si in zeci de alte reviste sau emisiuni, la un moment dat fiind si dj intr-un club din Mallorca.
Daca mai spunem si ca nu refuza avansurile unei femei frumoase…
Galerie FOTO:
Foto: Egotastic

Niciun comentariu: