vineri, 20 ianuarie 2012

ROBERT REKKERS A DEMISIONAT DE LA CONDUCEREA BANCII TRANSILVANIA!

Robert Rekkers a demisionat de la conducerea Băncii Transilvania

Robert Rekkers a demisionat din funcţia de director general al Băncii Transilvania (BT) şi din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie, interimatul urmând să fie asigurat de Peter Franklin, membru al Consiliului de Administraţie al băncii din 2010, a anunţat vineri banca.
Totodată, Consiliul de Administraţie al Bancii Transilvania l-a desemnat ca administrator delegat interimar, pentru coordonarea activităţii BT şi a Comitetului Executiv de Management, pe Peter Franklin. Acesta face parte din Consiliul de Administraţie al Băncii Transilvania din anul 2010 şi va prelua acest mandat, începând cu data de 1 februarie 2012, se arată în comunicatul instituției.
Peter Franklin face parte din echipa Băncii Transilvania din august 2010, fiind nominalizat de către Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în Consiliul de Administraţie şi este, de asemenea, membru în Comitetul de Audit şi în Comitetul de Remunerare al BT.
Peter Franklin are o experienţă de 37 de ani în domeniul financiar bancar, în companii cum ar fi: General Electric, HSBC, The Chase Manhattan Bank, lucrând atât în Asia, cât şi in Europa. Este absolvent al Oxford University.

Niciun comentariu: