vineri, 20 ianuarie 2012

"MOSIERUL"DINESCU O TRIMIS-O PE CARNATARA DE PORA LA BASESCU.PUPU-L INC..R!"

Dinescu către Pora: “Eşti o nesimţită. Du-te la Băsescu. Pupă-l în c…r!”

Schimb de replici nu tocmai ortodoxe între Mircea Dinescu și Andreea Pora, joi seara, la Realitatea TV. Invitați  să dezbată protestele care au avut loc în Piața Universității, Mircea Dinescu și Andreea Pora s-au contrat tot timpul. Dinescu  i-a spus că e „nesimțită” și „antipatică”, Pora i-a spus că e „moșier”.
Comentând evenimentele din Piața Universităţii, cei doi nu s-au putut pune de acord, poetul izbucnind la un moment dat: „Te crezi deșteaptă, de-l lingi pe în c...r pe Băsescu?”, i-a spus Dinescu Andreei Pora.
Pora l-a acuzat pe Dinescu de ipocrizie, insinuând că este un „moşier” care se preface că îi pasă de popor.
Mircea Dinescu a acuzat-o că participă la dineurile date de Traian Băsescu la Cotroceni, iar Andreea Pora a replicat că acesta "mesteca în fasolea lui Vanghelie pentru 30.000 de euro.
După câteva minute, Dinescu i-a spus Andreei Pora: "Ești nesimțită (...) Esti antipatică de la natură".
Pora s-a enervat, s-a ridicat de pe scaun, anunțând realizatorii emisiunii că nu mai stă în platou. Dinescu a atacat-o din nou: „Du-te la Băsescu! Pupă-l în c...r!”.
După ce invitata a ieșit din studio, Dinescu și-a motivat replicile jignitoare: „M-a scos din sărite! E a nu știu câta oară când mă face ea pe mine moșier!”.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un profitor de 2 bani! Adevarul este altul la Cetate.
Mostenitorii lui Barbu Druga stau si asteapta cu anii prin justitie pentru ca nu pot sa-si recupereze domeniile din cauza acestui individ. Intrebati-l pe el ce salarii ofera celor care lucreaza pentru el la Cetate. De unde cumpara vinul si spune ca e produs din viile de aici. Va zic, multe din ce prezinta el la televizor nu are legatura cu aceasta comuna. Le cumpara din diferite locuri si spune ca-i produce mosia. Minciuna! El vorbeste de conditiile de munca, dar uita ca in ultimii 3 ani, i-au murit la locul de munca 2 oameni. Nimeni n-a suflat nici un cuvant. Nu a venit nici dracu sa faca cercetari. Totul este o minciuna cu M. Dinescu la Cetate. In afara de faptul ca s-a auzit de aceasta comuna in tara, nimic nu a facut pt aceasta comuna. Ba da, era sa uit, s-a mai exstins, a mai inchis cu sarma ghimpata fosta piscicola de cativa ani si a pus o tablita scris ca de tigani "Proprietate privata". Ei, se joaca si el cu ADS-ul, doar se mai gasesc proprietati, de ce le-ar da inapoi celor carora le-au apartinut de drept. Sunt destule lipitori. In fine, ar mai fi multe de spus, dar asta tine mai mult de o ancheta jurnalistica. poate se incumeta cineva dornic de avedar.