marți, 10 ianuarie 2012

DICTATURILE BURGHEZIEI ROSII:UNGARIA SPAIMA EUROPEI IAR REGIMUL BASESCU II CALCA PE URME!

Ungaria, spaima Europei, iar România îi calcă pe urme.
 

Lumea occidentală este îngrijorată din cauza comportamentul politic al Ungariei şi, implicit, de legislatia promovată de premierul Viktor Orban.
Noua Constituție care a intrat în vigoare naște controverse și amenință democrația. Lucrul acesta stârnește însă frisoane şi la Bucureşti.
În emisiunea Punctul de Întâlnire, la Antena 3, Radu Tudor a prezentat motivele de îngrijorare pentru români: riscul de contagiune al instabilităţii politice prin temele care vizează şi comunitatea maghiară din Romania, dar şi afinităţile evidente dintre Viktor Orban şi Traian Basescu. Ambii lideri politici foşti comunişti, care se declară azi de dreapta şi aplică fără nici o reţinere măsuri antidemocratice.
Europarlamentarul liberal Renate Weber este de părere că "îngrijorarea românilor este justificată" şi că ar fi bine să vedem şi la noi un spirit civic precum cel din Budapesta.
Victor Boştinaru, europarlamentar social-democrat, a subliniat, la rândul său, că oamenii încep să se întrebe la ce mai este bună Uniunea Europeană dacă nu poate apăra nici măcar valorile democratice.

Niciun comentariu: