joi, 26 ianuarie 2012

MIHAI VOICU:TRAIAN BASESCU AR TREBUI SA TACA!

Mihai Voicu: Traian Băsescu a pierdut o foarte bună ocazie să tacă

"Traian Băsescu a pierdut o foarte bună ocazie să tacă”, a concluzionat, miercuri, vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu a declarat, în urma conferinței de presă a președintelui, de la Palatul Cotroceni, informează Mediafax.
Vicepreședintele PNL a menționat că "Traian Băsescu a pierdut o foarte bună ocazie să tacă, pentru că a vorbit fără să spună absolut nimic. Înţeleg că în ţară e totul bine, singurul lucru care i se poate reproşa actualei puteri este că s-a enervat domnnia sa la telefon cu Raed Arafat şi cam atât ".
În legătură cu referirile la relațiile dintre România cu India și Africa din intervenția președintelui, Mihai Voicu a afirmat că Traian Băsescu a vorbit despre nişte lucruri "incredibile", fără să înțeleagă că scandările din piață se referă la propria-i persoană.
"Poate nu mi-am eu seama, dar cred că domnul preşedinte a înţeles că în piaţă se scandează că vrem relaţii cu India şi cu Africa şi atunci vine în întâmpinarea acestor scandări. Nu. În Piaţă se scandează «Jos Băsescu!» şi «Alegeri anticipate»", a spus Voicu.
Potrivit menționărilor vicepreședintelui PNL, ”Băsescu a dovedit că nu a înţeles nimic despre reacţia cetăţenilor care protestează. "În piaţă nu se scandează că se vrea pensii, salarii, deşi este nevoie şi de una şi de alta. Manifestaţiile din piaţă sunt pentru democraţie, pentru schimbarea celor în care nu mai este nicio încredere. Atât oamenii din stadă, cât şi opoziţia, nu mai au ce negocia chesiuni punctuale cu acuala putere. Este evident din comportamentul străzii că nu e cale de negociere", a mai spus Voicu.

Niciun comentariu: