joi, 12 ianuarie 2012

NASII BASESCU PREFERA FINII CU BANI!

Nașii Băsescu preferă finii cu bani

Maria Băsescu, soția președintelui, a venit cu cadouri la aniversarea finului Carol Ferdinand. Presa a fost informată de eveniment, fiind prezentă la ușa familiei Paul, pentru a imortaliza momentul. Câteva medii de informare și-au pus problema de ce nu a sosit și președintele, care a vizitat anul trecut cuplul Paul-Lia, cu același preilej. Nimeni nu s-a întrebat de ce nu a mers cuplul prezidențial  la alți fini, mai puțin celebri decât Carol Ferdinand.
În 2006, Traian Băsescu boteza o fetiță din comuna gălățeană Piscu, a cărei casă fusese luată de ape în timpul inundațiilor. Finuța a mai fost vizitată odată, în...anul electoral. De altfel, Băsescu a și amintit în confruntarea televizată cu Antonescu și ponta că a botezat un copil musulman, un țigan și un copil al cărei casă fusese luată de ape.
Fina din Piscu, are șase ani și i-ar trebui, poate, rechizite sau haine pentru școală. Carol Ferdinand nu ar trebui să ducă lipsă de jucării. Familia Paul este implicată în zeci de procese de revendicare a unor proprietăți din România, numai De Ce News descoperind 36 de cauze, de la solicitarea unor bijuterii ale Coroanei, până la terenuri de vânătoare și imobile.
Nu am reușit să descoperim articole despre țiganul pe care l-a botezat Traian Băsescu, însă fratele său, Mircea, a botezat un copil al celebrului Bercea Mondial.

Niciun comentariu: