joi, 19 ianuarie 2012

DIVERSIUNEA MADE DINU PATRICIU SI CLONA LIBERALA!


 
Încă o diversiune
Dinu Patriciu lansează o clonă liberală

 

Zvonurile privind apariţia unei alte „Albă ca zăpada", una ceva mai liberală au devenit realitate. O nouă grupare liberală, cea pritocită de Dinu Patriciu se lansează în aceste zile.
România Liberală a lui Dinu Patriciu
Site-ul „Spune şi tu", site arodant ziarului Adevărul lansează o mişcare denumită pompos „România Liberală". În prezentarea – sumară în acest moment – a noi mişcări, se spune că „România Liberală este România Regală, pierdută pe 30 decembrie 1947". Din informaţiile pe care le deţinem, noua mişcare urmează în foarte scurt timp să se transforme în partid politic. Conform unor surse apropiate site-ului „Spune şi tu", în viitorul partid vor fi atraşi unii membri PNL cu simpatii pro-monarhiste, precum şi unii liberali care nu se înţeleg cu actuala echipă de conducere şi cu Crin Antonescu.
Clona liberală constituită mascat de apropiaţii lui Dinu Patriciu are drept obiectiv şi atragerea liberalilor care au eventual de pierdut (poziţii de candidaţi la diferite nivele) în urma alianţei dintre PNL şi PSD. De altfel, deşi până în prezent site-ul mai sus amintit susţinea că face politică liberală, a avut o atitudine critică faţă de USL şi ostilă faţă de PSD.
Conducerea PNL nu recunoaşte această mişcare şi precizează că nu are nicio tangenţă cu ea. Rămâne de văzut ce pagube va reuşi să provoace PNL viitorul partid România Liberală.
Radu George Dumitrescu

Niciun comentariu: