sâmbătă, 31 martie 2012

REGINA ELISABETA A -II-A A DEVENIT STRABUNICA PENTRU A DOUA OARA!

Regina Marii Britanii, ”încântată de vestea” că este iar străbunică

Casa Regală a Marii Britanii este ”încântată de vestea” nașterii fetiței Isla Elizabeth Phillips, nepoata prinţesei Anne. Regina Elisabeta a II-a a devenit străbunică pentru a doua oară, în anul în care aceasta sărbătorește jubileul de diamant, marcând 60 de ani de domnie.
Isla Elizabeth Phillips, cu o greutate de 3,29 kilograme la naştere, a treisprezecea în ordinea succesiunii la tron, s-a născut joi la spitalul regal Gloucestershire din Gloucester, în sud-vestul Angliei.
Caea mai tânără membră a familiei regale este a doua fiică a lui Peter Phillips, în vârstă de 34 de ani, fiul prinţesei Anne, şi a soţiei acestuia de origine canadiană, Autumn, în vârstă de 33 de ani. Ei mai au un copil, Savannah Phillips, care s-a născut în decembrie 2010.
Buckingham Palace nu a precizat care va fi prenumele uzual al fetiţei.
Prinţesa Anne, în vârstă de 61 de ani, a hotărât ca fiul şi fiica sa să nu poarte titluri regale iar fiul său Peter menţine un profil discret, fără a îndeplini obligaţii regale.
Regina Elisabeta, soţul său prinţul Philip, prinţesa Anne, primul său soţ Mark Phillips şi familia tinerei mame au fost cu toţii informaţi şi sunt "încântaţi de veste", a anunţat vineri Buckingham Palace.

Niciun comentariu: