duminică, 4 martie 2012

NARCISA SI BADEA!

Narcisa Iorga: Da, au informații pe care…nu au cu ce să mă şantajeze. AUDIO

Narcisa Iorga, membru CNA, ne-a declarat că nimeni nu are cu ce să o şantajeze, după ce la o conferinţă de presă anunțase că a fost "ameninţată şi şantajată". Fosta directoare de imagine a PDL încerca să susțină de ce trebuie oprită emisia Antena 3, ca sancțiune pentru că Mihai Gâdea i-a spus ”nesimțit sau dobitoc” lui Lucian Duță, șeful PDL al Casei de Asigurări.
Contactată de De Ce News, Narcisa Iorga a spus că nu doreşte să mai vorbească despre acest subiect, pe care l-a detaliat în conferința de presă.Mai mult, a atras atenția redactorului De Ce News că ar fi trebuit să vină la conferința de presă pe care a organizat-o, dacă îl interesează detalii în acest sens.  Întrebată cu ce a fost şantajată şi dacă persoanele respective deţin informaţii confidenţiale, membrul CNA s-a bâlbâit.



"Nu mai vreau sa discut despre acest subiect. Da, au informaţii pe care...nu au cu ce să mă şantajeze. Şi atunci caută tot felul de lucruri şi dacă nu găsesc inventează", ne-a declarat Iorga, telefonic.
"Vă recomand să vă uitaţi la emisiunea lui Mircea Badea. Am fost subiectul multor astfel de emisiuni şi cred că este suficient. Asta înseamnă şantaj...am fost şantajată şi de alte emsiuni difuzate de Antena 3", a încheiat Narcisa Iorga.
Badea, luptă veche cu Narcisa
Conflictul dintre Mircea Badea şi Narcisa Iorga durează  de ceva timp. Iorga s-a referit la emisiunea în care vedeta Antenei 3 a dat pe post adresa de email de serviciu a membrului CNA, care oricum este publică pe  site-ul instituţiei.
În emisiunea de joi, Mircea Badea a vorbit de declaraţiile Narcisei Iorga. În stilul caractristic, Badea s-a întrebat retoric dacă i-a scăzut influneţa.
"Doar 3400 de email-uri a primit? Eu credeam că sunt mult mai capabil. Prietene, îmi scade influenţa! Cetăţeni, chiar nu a-ţi avut ce să-i scrieţi?. Făceţi-i declaraţii de dragoste", a spus Badea, pe un ton ironic.



Niciun comentariu: