joi, 8 martie 2012

LIVIU POPA SEFUL POLITIEI ROMANEISI VA DA DEMISIA DACA APARE AVIZUL PSIHOLOGIC REAL DIN 2010,AL CRIMINALULUI DE LA PERLA!

Șeful Poliţiei Române: Dacă apare avizul psihologic real din 2010, eu îmi dau demisia

Șeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, a contestat existența unui aviz psihologic real eliberat la 16 decembrie 2010 pentru permisul de portarmă al lui Gheorghe Vlădan și a susținut, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni televizate, că își va da demisia în cazul în care acest act va apare.
"Sigur, în acest caz vom găsi vinovaţii. Noi, în calitate de şefi nu putem să verificăm fondul unui dosar, tot ceea ce facem este sub procuror. Vă asigur că am văzut dosarul, sunt şapte file la dosar şi lipsesc trei dintre ele. Vă asigur că nu exista niciun fel de aviz psihologic la dosar, ci doar cel de la medicul de familie. Dacă apare acest aviz şi dacă acest aviz este real şi este din 2010, pot să vă spun sigur că îmi dau demisia", a susţinut Liviu Popa, la RTV, infirmând declarațiile purtătorului de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.
"Este pentru prima dată când se întâmplă aşa ceva în România şi să dea Dumnezeu să fie şi ultima. Şi poliţiştii, să ştiţi, au probleme, nici poliţiştii nu sunt robocop", a mai spus Liviu Popa.
Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bucureşti, a declarat, în cursul zilei de miercuri, pentru Mediafax, că agentul Gheorghe Vlădan, cel care, luni, a împuşcat opt oameni în coaforul Perla, avea toate actele necesare pentru obţinerea permisului de portarmă.
De altfel, chestorul Liviu Popa a anunțat că "Doamna Sarca va fi cercetată disciplinar pentru afirmaţiile pe care le-a făcut, atâta vreme cât nu a avut un mandat în acest sens”, afirmații care în opinia sa, sunt false.
În legătură cu același subiect, Christian Ciocan, purtătorul de Cuvânt al Poliţiei Române a afirmat că declaraţiile Dianei Sarca sunt hazardate şi în dezacord cu constatările efectuate de ofiţerii corpului de control al IGPR.

Niciun comentariu: