vineri, 2 martie 2012

"ANALISTUL"SCRIITOR TUDOR OCTAVIAN CLIENT AL PRIMARULUI OTANU IN EXCURSII CU PRET REDUS!

Onțanu, dealer de excursii cu preț redus. Printre clienți: Tudor Octavian

Primăria Sectorului 2, la șefia căreia se află UNPR-istul Neculai Onțanu, a negociat bilete pentru o excursie de documentare în Turcia, în care s-au dus 179 de persoane. Excursia durează patru zile și a început pe 29 februarie.
neculai-ontanuPrintre persoanele care au plecat ieri la Istanbul se află umoristul Tudor Octavian și mai mulți membri UNPR.
Potrivit reprezentanților primăriei, scopul vizitei este de documentare în ”capitala celor 4 mari imperii.”
”Primăria Sectorului 2 nu a suportat niciun leu din bani publici din preţul acestei vizite de documentare în Turcia. Preţul unui bilet este de 199 de euro, sumă care este suportată integral de cei care au plecat în această vizită de documentare. Contribuţia Primăriei Sectorului 2 a fost doar de a negocia preţul cel mai scăzut al celor care au participat la această vizită de documentare”, au spus ei.
Opoziția acuză: pomenile sunt plătite cu banii primăriei
Neculai Onțanu nu se află la prima excursie de acest gen. În 2011, primarul i-a trimis pe locuitorii sectorului 2 la Balcic. Ca și acum, și atunci costurile au fost suportate de excursioniști, dar și din sponsorizări. Poliția locală a fost folosită pentru transport.
În 2009,  an electoral la prezidențiale, Onțanu a plecat  în Bulgaria cu șefii de scară din unele blocuri din sector. Atunci însă, 100 de persoane s-au plimbat pe banii primăriei. Se vorbea de costuri totale în valoare de 100.000 de euro, însă Onțanu a negat informația, spunând că nu s-au cheltuit mai mult de 20.000 de euro. Ales primar cu sprijinul PSD, Onțanu a trecut în tabăra lui Băsescu, după ce acesta a ajuns la Cotroceni. A fost avansat în grad de președinte și decorat.
Opoziția îl acuză pe Onțanu că folosește firme apropiate primăriei pentru sponsorizarea unor ”pomeni electorale”. Excursiile organizate de Onțanu, la mănăstiri sau în străinătate, ar avea ca scop recompensarea fidelilor și a liderilor de opinie. Recent, Onțanu a virat 7 milioane de euro, din banii sectorului 2, pentru subvenționarea unor culte, în special a BOR. Sinodul a renunțat la ralierea la protestele din țară, anunțată în ianuarie, după începutul fenomenului Piața Universității.

Niciun comentariu: