joi, 1 martie 2012

DESTINATAR:"CIMPALACUL"DUMITRESCU CALIN.EXPEDITOR:PRIMARIA PLOIESTI!

Destinatar: ”Ciumpalacul” Dumitrescu Călin. Expeditor: Primăria Ploiești

O solicitare a unui ploieștean protestatar către Primăria Ploiești a primit răspuns oficial, doar că pe plicul scrisorii era trecut la destinatar, ”Ciumpalacul Dumitrescu Călin”, iar municipalitatea i se adresa cu formula "Către Ciumpalacul Dumitrescu Călin Ştefan".
Un ploieștean, care în ultimele săptămâni a participat la protestele spontane faţă de actuala Putere din centrul oraşului, a rămas surprins, miercuri, când a primit un răspuns la o solicitare adresată Primăriei Ploieşti, răspuns care avea ca formulă de adresare "către Ciumpalacul Dumitrescu Călin Ştefan" şi care a fost trimis într-un plic pe care scria, la destinatar, "Ciumpalacul Dumitrescu Călin", informează Mediafax.
Ştefan Dumitrescu Călin, bărbatul care a primit această scrisoare, recunoaște că la sfârşitul lunii ianuarie a solicitat într-o scrisoare adresată Primăriei Ploiești, adoptarea unei hotărâri de consiliu local prin care zona zero din centrul municipiului Ploieşti să fie declarată "zonă liberă", unde a scris «ciumpalacul Dumitrescu Călin Ştefan, CNP…, adresă… solicit».
De asemenea, Ștefan Dumitrescu Călin a declarat: ”Astăzi am primit din partea Primăriei răspuns la solicitarea mea, răspuns adresat ciumpalacului Dumitrescu. Este un mişto ingrat, urât. Aşa ne consideră această putere, că suntem toţi nişte proşti".
De altfel, și primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a declarat, fiind contactat telefonic, că scrisoarea respectivă este "o eroare" şi că, după ce a aflat despre această scrisoare, a cerut angajaţilor primăriei să-l contacteze pe destinatar şi să-şi ceară scuze, fapt confimat și de Ştefan Dumitrescu - Călin, care a spus că o reprezentantă a Primăriei "a încercat să-şi ceară scuze" la telefon.
Cei care care au redactat respectiva scrisoare folosind formula de adresare "ciumpalacului" vor fi pedepsiți, a mai precizat Andrei Volosevici.

Niciun comentariu: