vineri, 9 martie 2012

PONTA:NICI PD-L ,NICI UDMR NU PLEACA DIN FATA MACELARIEI!

Ponta: Nici PDL, nici UDMR nu pleacă din fața măcelăriei

Potrivit liderului PSD, Victor Ponta, UDMR nu va ieşi de la guvernare şi că dacă Uniunea va cere sediul PDL din Aleea Modrogan, îl va primi de la democrat-liberali, pentru că PDL vrea să rămână la putere până în noiembrie, informează Mediafax.
Copreședintele USL, Victor Ponta, prezent, joi seară, la Cluj Napoca la o întâlnire cu membrii USL CLuj, susțină că amble partide vor negocia între ele, fiecare urmărindu-și scopul, însă nici PDL,  nici UMDR nu vor pleca de la guvernare până în noiembrie.
"UDMR nu pleacă nicăieri de la guvernare. Mai ştiu un lucru, că PDL va da orice pentru a mai rămâne până în noiembrie la guvernare. Dacă le cer şi sediul din Modrogan, o să îl dea şi pe acesta la UDMR, numai să mai rămână până în noiembrie" a declarat Victor Ponta, sugerând că viitoarele acțiuni ale celor de la Putere vor îndatora și mai mult poporul român.
"PDL va da orice, că nu dau de la ei, dau de la noi, de la toţi românii. Vând Hidroelectrica, cheltuie bani, ne îndatorăm, dau universităţi la maghiari, fac orice să mai rămână până în noiembrie. Nu ştiu cum o să se traducă în maghiară expresia românească, dar nu pleacă nici PDL, nici UDMR din faţa măcelăriei", a mai spus liderul PSD.

Niciun comentariu: