duminică, 11 martie 2012

MADINGA CU MANEAUA ZALEILAH A CASTIGAT FINALA NATIONALA LA EUROVISION!

Mandinga a câștigat finala națională Eurovision.

Trupa Mandinga și melodia ”Zaleilah” și-au adjudecat, sâmbătă seară, prezența la Baku, capitala Azerbaidjanului, la concursul Eurovision 2012, devansând celelalte 14 piese prezente la finala națională.
În urma unui spectacol care a durat aproape trei ore, juriul de specialiști și telespectatorii i-au acordat trupei Mandinga votul de încredere pentru a reprezenta România la Eurovision 2012.
Juriul a oferit 12 puncte pentru Electric Fence, 10 puncte pentru Mandinga și 8 puncte pentru Cătălin Josan.
Publicul a oferit 12 puncte pentru Mandinga, 10 puncte pentru Cătălin Josan și 8 puncte pentru Ioana Anuța.
Clasamentul final a fost făcut în baza notelor juriului (50%) și prin televoting (50%), numărul de voturi primit din partea publicului fiind convertit în puncte, iar punctajul final i-au clasat pe cei de la Mandinga pe locul I.
Din câte se pare, locul 10 în concurs le-a purtat noroc, mai ales că în curând se vor împlini zece ani de când trupa a fost înființată.
Fericiții câștigători ai concursului prezentat de Televiziunea Națională și-au exprimat mulțumirile tuturor celor care i-au votat și au declarat că la Baku vor face show pentru fiecare român de acasă.
Cătălin Josan, unul dintre învinșii finalei Eurovision România, a fost printre primii care i-a felicitat pe câștigători și a ținut să precizeze, atunci când a fost întrebat pe ce loc s-a clasat, că ”nu contează pe ce loc sunt eu, contează pe ce loc sunt ei (Mandinga - n. red.)”


.

Niciun comentariu: