miercuri, 7 martie 2012

ONTANU "GHENERALUL"SE SAPARGE IN FITE"LA BAMBOO!

O face sau nu striptis generalul?
Onţanu se ,,sparge în fiţe" în Bamboo

 

După ce ieri Onţanu a pozat în marele socialist, cerând PDL să introducă taxa pe marile averi, dându-se de ceasul morţii de grija celor nevoiaşi, astăzi, schimbă foaia şi se ,,sparge în fiţe" în cel mai scump şi controversat club din Bucureşti, apelând la binecunoscuta mită electorală.
În încercarea disperată de a obţine un nou mandat şi panicat de scăderea popularităţii sale din ultimele sondaje, acesta a organizat excursii în Bulgaria la Balcic şi în Turcia la Istambul, concerte publice pe bani grei (în fapt banii cetăţenilor din sectorul 2), acum gândindu-se la o nouă formă de mită electorală: invitarea doamnelor cu ocazia zilei femeii, în data de 07.martie a.c. începând cu ora 18:00, la Bamboo, pentru o petrecere.
Cadrele didactice din sectorul 2 şi angajatele din primarie (unele dintre acestea chiar membre UNPR) au fost invitate să sărbatorească ziua de 8 martie într-o petrecere organizată de Primaria Sectorului 2. Gestul primarului ar putea fi unul frumos dacă în spatele lui nu s-ar afla interesul propriu. Pentru Neculai Ontanu lupta disperată pentru un nou mandat a început şi asta face să risipească banii publici cum o ştie el mai bine. Sectorul 2 are probleme mai importante de rezolvat, dar timpul şi atenţia primarului se îndreaptă către petreceri şi excursii ori sărbători religioase.
Cultul personalităţii pe care Neculai Onţanu îl promovează, demonstreză cetăţenilor ardoarea cu care acesta doreşte să rămână în scaunul de primar, pentru a-şi desfaşura în continuare activităţile în interesul propriu, nu comun şi pentru a-şi susţine clica UNPR-istă în afacerile pe bani publici.

Niciun comentariu: