vineri, 23 martie 2012

BASESCU S-O RAZBUNAT PE PLESU DESECRETIZAND DOSARUL DE LA SIE!

Băsescu s-a răzbunat pe Andrei Pleșu desecretizând dosarul de la SIE

Sorin Roșca Stănescu susține că Traian Băsescu s-a răzbunat pe Andrei Pleșu, desecretizând dosarul Grupului Pleșu, de la Serviciul de Informații Externe, în care soția sa, Catrinel Pleșu, apare ca fiind colaboratoare a Securității de la vârsta de 19 ani.
Cand domnul Andrei Pleșu a defectat exprimaându-și unele critici la adresa Președintelui Traian Băsescu, acesta a ripostat în stilul cunoscut. L-a amenințat pe Pleșu ca va spune el ceea ce știe. Evident, ne-am gândit că dezvăluirile lui Traian Băsescu s-ar fi putut referi la unele momente necunoscute opiniei publice, legate de prestația lui Andrei Pleșu la Cotroceni, în calitate de consilier prezidential. Dar nu s-a întâmplat așa, scrie Roșca Stănescu pe Corect News.
S-a întâmplat altfel. Andrei Pleșu a ripostat la rândul lui, e adevărat o singură dată, după care a pus batista pe țambal. Înfuriat la culme, Președintele Traian Băsescu a reacționat, onorându-și angajamentul. Într-un mod neobișnuit. Răzbunându-se nu pe Plesu, ci pe soția acestuia. Pe doamna Catrinel Pleșu. În calitate de președinte CSAT, el a cerut, din motive de ranchiună personală, desecretizarea dosarului Grupului Pleșu, de la Serviciul de Informații Externe. Și astfel a iesit la iveală ca doamna Catrinel Pleșu, de la 19 ani, lucrează pentru Securitate. Problema este ca ea a fost convinsă că niciodată dosarul soților Pleșu și a grupului din care făceau parte nu va fi desecretizat. De aceea, a semnat în fals că nu a colaborat cu Securitatea, atunci când a primit funcția de director ICR. La fel cum și Andrei Pleșu semnase, tot în fals, că nu a fost membru al Partidului Comunist, când el, în realitate, condusese o organizație PCR.
Desecretizându-se dosarul de la SIE, este iminentă și devoalarea rolului jucat de Andrei Pleșu, alături de soția lui și de alții, încă de la 19 ani, în angrenajul Serviciului de Informații Externe.

Niciun comentariu: