joi, 29 martie 2012

BASISTUL CRISTIAN PREDA IA APARAREA LUI MRU IN PROBLEMA PLECARILOR DIN PD-L!

Cristian Preda: A-l învinui pe Ungureanu pentru fisurile din PDL înseamnă a nu vedea problema din PDL

Europarlamentarul  Cristian Preda a declarat, miercuri, că actualul Guvern este mai bun şi mai credibil decât cel de anul trecut şi că premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu este un prim-ministru care să finanţeze campanii, ci unul care  guvernează ţara ca independent.
"În acest moment avem un Guvern mai bun decât cel de anul trecut şi mai credibil. Îmi pare rău pentru domnul Emil Boc. A ataca Guvernul este un act sinucigaş. A-l învinui pe Ungureanu pentru fisurile autorităţii din PDL înseamnă a nu vedea problema din PDL", a afirmat Cristian Preda pentru Mediafax.
Europarlamentarul a făcut aceste precizări după ce depuatul Cezar Preda a afirmat că premierul Ungureanu este responsabil de ce se întâmplă în ultimele zile în PDL.
Fostul conslier de la Cotroceni a mai spus că este un supoter al lui Mihai Răzvan Ungureanu şi "desfide" pe cei care nu sunt să spună care sunt motivele.
"Ungureanu nu e un prim-ministru să finanţeze campanii, ci să guverneze ţara ca independent. Noi l-am vrut independent, şi PDL şi Traian Băsescu", a adăugat Cristian Preda.

Niciun comentariu: