sâmbătă, 31 martie 2012

"ALBA CA ZAPADA"CA TACIUNELE LAZAROIU SE PUNE BINE PE LANGA FOLRIN POPESCU DE LA TARGOVISTE!

Lăzăroiu la Târgoviște: Florin Popescu merită o funcție mai mare în PDL

Aflat, vineri, la Târgoviște, la bilanțul celor patru ani de guvernare pedelistă în județ, fostul ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, nu a scăpat ocazia de a-i ridica o minge la fileu  președintelui Consiliului Județean, Florin Popescu, afirmând că acesta ar merita o funcție mai mare în PDL.
„Eu cred că Florin Popescu are, în partid, o funcţie mai mică decât ar merita, la nivel central. E vicepreşedinte, nu e puţin lucru. Poate că ar trebui să i se dea, la un moment dat, mult mai multe responsabilităţi pe organizare. Partidul ar arăta altfel şi la nivel naţional”, a afirmat Lăzăroiu, care a participat, la Târgovişte, la bilanţul celor patru ani de mandat ai preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, şi ai primarului municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga, ambii reprezentanţi ai PDL.
Lăzăroiu a vorbit şi despre cum Florin Popescu a reuşit să creeze o organizaţie puternică de partid în Dâmboviţa, cum democrat-liberalii dâmboviţeni au reuşit să câştige mai multe primării din zona de sud a judeţului.
„Ştiu că, zilele acestea, este un pic de panică în PDL sau mai multă panică. Vreau să vă spun, pentru că e senzaţia asta de disoluţie a partidului şi mulţi oameni se întreabă: există vreun plan, la nivel naţional? O să fie alegeri parlamentare, o să avem alegeri prezidenţiale. Pot să vă spun că există un plan. Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe! Centru-dreapta va rămâne la guvernare încă mulţi ani de aici înainte. Partidul are puţini oameni ca Sorin Frunzăverde şi, din fericire, are mulţi oameni ca Florin Popescu”, a afirmat Lăzăroiu.
Vicepreședintele PDL Florin Popescu și-a anunțat intenția de a candida la un nou mandat în fruntea CJ Dâmbovița și va face din nou tandem cu primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga
Totuși, potrivit "Jurnal de Dâmbovița" atât președintele CJ, Florin Popescu, cât și primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga, sunt cercetați în 10 dosare penale de către DNA. Florin Popescu are șase, iar finul acestuia, primarul din Târgoviște, patru.
La acest bilanț al guvernării portocalii din Dâmbovița au fost prezenți Theodor Stolojan, Oana Antonescu, Valeriu Turcan, Gică Popescu, Naria Cârneci și actorul Mircea Albulescu.

Niciun comentariu: