duminică, 1 aprilie 2012

SINDROMUL ROBERTA ALMA ,PREZENT SI IN RANDURILE PP-DD!

Sindromul Roberta Anastase, prezent și în rândurile PP-DD

La conferinţa judeţeană de alegeri la organizaţia PP-DD a judeţului Cluj, de sâmbătă, au fost prezenți peste 200 de delegați. Cu această ocazie, preşedintele Partidului Poporului - Dan Diaconescu, filiala Cluj, Călin Antal, a prezentat intenția partidului de obţine fotoliul de primar al Clujului, fiind vizate și 4-5 posturi de consilieri județeni din cele 41 de posturi, deși la nivelul județului există doar 36 de mandate.
Prezent, sâmbătă, la conferinţa judeţeană de alegeri la organizaţia PP-DD a judeţului Cluj, Călin Antal, în calitate de președinte al filialei Cluj PP-DD, a precizat că partidul va avea candidaţi proprii atât la Primăria Cluj-Napoca, cât şi la Consiliul Judeţean Cluj, iar ținta partidului este  câștigarea Primăriei Cluj-Napoca, deși partidul nu se grăbește să desemneze vreun candidat.
„Vom avea candidaţi proprii şi liste complete. În ceea ce priveşte candidaţii pentru Primărie şi Consiliul Judeţean, nu ne prea grăbim. Acum suntem în discuții pentru listele de candidaţi. Am dori să câştigăm chiar şi Primăria Cluj-Napoca, dar să vedem candidatul, şi patru - cinci mandate de consilieri locali şi judeţeni", a precizat Antal, recunoscând că au existat discuții de racolare al omului de televiziune Ion Novăcescu, care nu este, încă, membru al partidului.
Totodată, în condițiile în care la nivelul judeţului Cluj există doar 36 de consilieri judeţeni, Călin Antal a declarat că la alegerile din iunie între cei 41 de consilieri judeţeni vor fi şi din partidul pe care îl conduce.
Cu toate că a fost corectat, Antal a persistat în eroare: „Eu ştiu că sunt 41 de membri, eu aşa ştiu", nedorind să accepte realitatea oficială.
Călin Antal a fost timp de şapte luni înscris în PNL, dar a plecat pentru că „membrii PNL nu au vrut să lupte şi au refuzat lupta împotriva lui Sorin Apostu". De asemenea, a fost director Napoget SA timp de 12 ani, informează Adevărul.
Fostul liberal a fost ales preşedinte PP- DD Cluj cu 196 de voturi pentru şi cinci împotrivă, cu această ocazie fiind aleși și membrii Biroului Permanent Judeţean Cluj.

Niciun comentariu: