vineri, 2 martie 2012

AURA VASILE SE DUCE DIN NOU LA UNPR!

Aura Vasile joacă alba-neagra cu politica. Se duce iar la UNPR

Aura Vasile sejoacă de-a politica. A demisionat din PSD şi a plecat la UNPR. La scurt timp, a luat-o salvarea şi a decis să se întoarcă în PSD. PSD a refuzat-o, aşa că, joi, fosta apropiată a lui Marian Vanghelie a decis să meargă din nou în UNPR. Ea a fost desemnată vicepreședinte al filialei Bucureşti.
Potrivit unui comunicat de presă al UNPR, Biroul Politic Permanent al Organizației UNPR București a desemnat-o pe Aura Vasile, în cadrul unei ședințe care a avut loc miercuri, în funcția de vicepreședinte al filialei municipale a Uniunii Naționale pentru Progresul Romaniei.
"Aurelia Vasile le-a mulțumit colegilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o prin învestirea în această funcție", se arată în comunicat.
"Aurelia Vasile, care s-a înscris în UNPR în decembrie 2011, este deputat de București la al treilea mandat, fiind vicepreşedinte al Comisiei pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor şi membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială", conchide documentul.
La data de 19 decembrie 2011, Aura Vasile a decis să demisioneze din PSD şi să se înscrie în UNPR. Deputatul spunea, la acel moment, că s-a hotărât să meargă alături de foştii colegi de partid, cei care "au demonstrat, spre deosebire de alţii, că au valori şi principii solide".
În cursul serii, Aura Vasile a avut o discuţie cu Marian Vanghelie. În cadrul întâlnirii, potrivit relatărilor edilului de la 5, deputatei i s-a făcut rău şi a fost dusă cu salvarea la spital. Vanghelie garanta atunci că Aura Vasile s-a răzgândit şi nu mai pleacă din PSD, potrivit RTV.
A doua zi, deputata a confirmat că rămâne în PSD, însă social-democraţii, în frunte cu Victor Ponta, au arătat că, potrivit statutului, cel care îşi pierde calitatea de membru PSD poate reveni abia peste un an în partid.

Niciun comentariu: