duminică, 4 martie 2012

FURIOASA CA VA FI LUSTRATA CA CEAUSISTA,MONICA MACOVEI:UDMR SI UNPR NU AU CE CAUTA IN MISCAREA POPULARA!

Monica Macovei: UDMR şi UNPR nu au ce căuta în Mişcarea Populară

UDMR şi UNPR nu ar trebui să facă parte din Mişcarea Populară,dar o asemenea mişcare trebuie să existe, a declarat, sâmbătă, Monica Macovei.
“Eu cred că Mişcarea Popular trebuie să existe, acum sau mai târziu, şi să înglobeze segmentele de dreapta, inclusiv pe cele civice. Dar trebuie să lucrăm la ea înainte de a o comunica, pentru că daja de aproape un an se vorbeşte de asta, s-a tocit şi înţelesul şi formularea. Lumea nu cred că mai înţelege ceva. Dar o grupare de dreapta trebuie să existe în România”, a afirmat Macovei.
Întrebată dacă UNPR ar trebui să facă parte din Mişcarea Populară, europarlamentarul PDL a răspuns că “nu, pentru că este partid declarat de stânga”.
La întrebarea dacă UDMR ar trebui să facă parte din Mişcarea Populară, Macovei a răspuns concis: “În ce mă priveşte nu, şi nu pentru că nu este de dreapta”.
Întrebarea a fost pusă în condiţiile în care, cu câteva minute înainte, Monica Macovei a declarat că propunerea din Legea lustraţiei prin care se interzice foştilor procurori să fie numiţi în funcţii publice a fost făcută de UDMR, ca “o plată” pentru că a criticat “acele proiecte de lege prin care UDMR vroia să modifice Codul Penal şi să scoată, de pildă, parlamentarii de la infracţiunea de luare de mită”.

Niciun comentariu: