miercuri, 29 februarie 2012

MIRCEA BADEA CONVINS CA PD-L VA VOTA INCHIDEREA ANTENEI 3!

Badea: sunt convins că PDL va vota închiderea Antenei 3

Mircea Badea a comentat în emisiunea de aseară propunerea CNA de a suspenda pentru 10 minute emisia postului Antena 3. Realizatorul susţine că acesta este doar primul pas spre închiderea totală a postului de ştiri, iar PDL va lupta cu toate armele pentru a reuşi să scoată Antena 3 de pe piaţă.
mircea badea"S-au întâlnit astăzi cei de la CNA pentru că i-a zis Gâdea lui ăla că este un dobitoc. Bă, asta era bă marea problemă în societatea românească. După ce aflăm, de multe zile încoace, cum se cheltuie zeci de milioane de euro pe o reţea informatică fix la CNAS, reţea care nu funcţionează. S-au dat vreo 100 de milioane de euro pentru ceva ce nu funcţionează şi se mai dau încă 400.000 de euro lunar pentru mentenanţa a ceva ce nu funcţionează. Iar în România, problema noastră este că l-a făcut Gâdea dobitoc pe ăla. Păi l-a făcut  pentru că e dobitoc. Indiferent cum sună în minţile primtivilor, care nu au atâtea circumvoluţiuni să priceapă ceva din orice. Dacă l-ar fi făcut dobitoc în presa scrisă, nu ar fi fost nicio problemă. Dacă l-ar fi făcut dobitoc pe internet, la fel nu ar fi fost nicio problemă. Dacă l-ar fi făcut dobitoc în Parlament nu ar fi fost nicio problemă. Dacă l-ar fi făcut dobitoc în faţa casei, ar fi laut o portavoce şi ar fi strigat: dobitoculeeee! Nu ar fi fost nicio problemă. Bă dar dacă s-a zis la Tv e problemă mare.", a spus Badea.
"CNA dezbate cuvântul dobitoc, de fapt nu cuvântul, ci cum trebuieşte sancţionată rostirea acestui cuvânt. Şi ce să vezi au zis că trebuie sancţionaţi cu întreruperea emisiei. Acum au o nouă jucărie, a fost mult până au început, dar acum: bă, ce să le dăm la ăia bă? Le suspendăm emisia 10 minute şi ăsta e primul pas pentru suspendarea pe de-a întregul. Adică către interzicere totală. E foarte aproape de acest lucru. Şi au votat, dar a ieşit 4-4. Eu sunt convins că PDL va vota închiderea Antenei 3. Dacă pot, cu totul!"

Niciun comentariu: