joi, 22 septembrie 2011

REALITATEA TV:TRAIAN BASESCU DECLARA "RAZBOI"OLANDEI PRIN "BLOCADA"LALELELOR OLANDEZE!

După "blocada" lalelelor olandeze
Traian Băsescu anunţă acum războiul lactatelor

 

Nici nu s-a încheiat "războiul lalelelor" dintre România şi Olanda şi preşedintele Traian Băsescu îl anunţă pe cel al "lactatelor". După ce a calificat drept "o exagerare" legătura dintre oprirea în vamă a transporturilor de flori din Olanda şi opoziţia acesteia faţă de aderarea României la Schengen, şeful statului a anunţat că pe listă în "bătălia" cu evaziunea urmează lactatele, potrivit realitatea.net, care citează NewsIn.
"Nu are nicio legătură. România are o bătălie cu evaziunea fiscală(...) Nu a fost niciun abuz, s-au urmat toate procedurile europene şi la fel cum am avut perioade când opream în frontiere alte mărfuri, acum a venit rândul florilor", a spus Băsescu, la TVR, sfătuindu-l pe ministrul imigrării olandez să convingă firmele olandeze să nu mai exporte pe firme fantomă din România.
"Probabil, pentru ministrul imigrării din Olanda, dacă sunt mărfuri de contrabandă cu provenienţă din Olanda, trebuie să intre, iar altfel România să-şi pună ordine în frontieră. (...) Se vor lua măsuri foarte dure de control al lactatelor, care nu vin numai din Olanda, vin şi din Polonia, şi din Ungaria", a adăugat şeful statului.

Niciun comentariu: