vineri, 30 septembrie 2011

ADRIAN NASTASE DESPRE RELATIA SA CU CASA REGALA!

Adrian Năstase, despre relaţia sa cu Casa Regală: Nu sunt monarhist, dar respect o parte importantă din istoria României – VIDEO

Fostul premier Adrian Năstase a vorbit, joi, la clubul bloggerilor liberali, despre relaţia sa cu Casa Regală a României, despre ajutorul dat de Regele Mihai în integrarea României în NATO şi despre adevăratul turneu al principelui Radu, pentru a face lobby pentru integrarea României în UE. „Nu sunt monarhist, dar asta nu înseamnă că nu respect o parte importantă din istoria recentă a României“, le-a spus Adrian Năstase bloggerilor liberali.
„Eu am considerat un gest extraordinar din partea Regelui atunci cînd s-a alăturat eforturilor comune, guvernului PSD, un guvern de stânga, în încercarea de intrare în NATO. Şi a mers în toate capitalele ţărilor unde există monarhii constituţionale, făcând lobby pentru acest obiectiv de interesd major. Pe de altă parte, principele Radu a avut un statut de reprezentant special al Guvernului pentru intrarea în NATO şi afaceri europene, intrarea în Uniunea Europeană, şi la fel a mers în toate ţările UE: A fost în conferinţe, s-a întâlnit cu diverse personalităţi şi nu pot să uit lucrul ăsta“.








Niciun comentariu: