sâmbătă, 10 septembrie 2011

POLIRIA ROMANA:CRISTIAN CIOACA A UCIS-O PE SOTIA SA ELODIA GHINESCU!

 
Poliţia: Cristian Cioacă a ucis-o pe Elodia Ghinescu.
 

Cristian Cioacă a ucis-o pe Elodia Ghinescu, susţine şeful Poliţiei Capitalei, Vasile Viorel. Într-un interviu acordat în exclusivitate Antenei 3, acesta a declarat că nu mai are nicio îndoială că avocata din Braşov a fost omorâtă de soţul său.
Drept dovadă, spune Vasile Viorel, stau probele găsite în cadrul anchetei, care arată foarte clar că Elodia este moartă. Împreună cu procurorul Marius Iacob, şeful Poliţiei Capitalei a coordonat ancheta în cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu.
"Se ştie autorul crimei a cărei victimă a fost Elodia", a declarat chestorul Vasile Viorel, cel care a condus ancheta în dosarul dispariţiei avocatei. "Avem mult mai multe probe decât în alte cazuri în care s-au pronunţat condamnări", a adăugat Vasile Viorel.
Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a declarat pentru Antena 3 că are încredere în declaraţiile făcute de Poliţie. "Aş vrea să fie descoperit criminalul. (...) Sper să o putem găsi".
"Nu cred că mai este în viaţă pentru că, sub nici o formă, nu ar fi lăsat copilaşul. După probele care s-au găsit şi după comportmanetul celui care a ucis-o, adică soţul ei, asta credem", a spus Emilia Ghinescu.
Elodia Ghinescu a fost declarată moartă, în mod oficial, la finalul lunii august, la patru ani de la dispariţia ei.

Niciun comentariu: