duminică, 25 septembrie 2011

PROTESTE PE WALL STREET:CEL PUTIN 80 DE MANIFESTANTI AU FOST ARESTATI!

Proteste pe Wall Street: Cel puţin 80 de manifestanţi au fost arestaţi

Aproximativ 80 de manifestanţi care campau de o săptămână într-o piaţă din centrul Wall Street, la New York, pentru a protesta faţă de efectele crizei economice mondiale, au fost arestaţi sâmbătă, a declarat o sursă din cadrul poliţiei.
"Au avut loc aproximativ 80 de arestări" , a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din New York (NYPD) pentru AFP. Ei sunt acuzaţi de blocarea circulaţiei şi rezistenţă. O persoană a fost inculpată pentru agresiune împotriva unui ofiţer de poliţie şi a unui agent, în timp ce un poliţist a fost rănit.
Principalul site al protestatarilor, www.occupywallst.org, a anunţat că între 80 şi 100 de manifestanţi au fost arestaţi, majoritatea în Union Square din Manhattan.
Prezentându-se pe site ca fiind reprezentanţii "sindicatelor, studenţilor, profesorilor, familiilor şi şomerilor", manifestanţii şi-au început mişcarea la 17 septembrie şi au rivalizat în inventivitate pentru a se face auziţi.
Până în prezent, forţele de poliţie, foarte prezente, au supravegheat manifestanţii cu calm.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cand injustitia devine lege atunci rezistenta devine obligatie! O informare corecta si obiectiva ne ajuta sa cunoastem exact unde ne aflam si cum putem sa actionam, iar atunci cand mass-media aflata in mana puterii distorsioneaza adevarul internetul ne poate ajuta. occupy romania pe facebook.
Blazarea inseamna auto condamnare, daca nu noi atunci cine??