miercuri, 15 februarie 2012

SOLOJAN RESPINGE ALEGERILE ANTICIPATE!

Stolojan respinge alegerile anticipate. USL are sub 50% în sondaje

Theodor Stolojan  nu este de acord cu declanșarea alegerilor anticipate, deoarece ar pune Guvernul în incapacitate de acțiune.
"Prelungirea protestelor precum şi alegeri anticipate în anul 2012 nu fac decât să pună Guvernul în incapacitate de acţiune. Ce înseamnă alegeri anticipate? Înseamnă că vom avea un Guvern incapabil de a mai încheia un acord, incapabil de a continua reformele, asta înseamnă alegeri anticipate. De ce? Pentru că domnilor Ponta şi Antonescu le pasă prea puţin de oamenii de afară şi de problemele lor, lor le pasă ce se va întâmpla cu ei şi principala lor problemă e că nu vor scoate, după cum arată ultimele sondaje, 50% la alegeri. Asta e de fapt singura problemă importantă pentru domnii Ponta şi Antonescu, faptul că nu vor mai avea ceea ce credeau că vor avea, peste 50% la alegeri", a declarat Stolojan.
Întrebat dacă e nevoie de o remaniere a Guvernului, el a spus: "Asta este o problemă a primului ministru, este contraproductiv să se discute acest lucru. Dacă mă întrebaţi pe mine, am un punct de vedere. Trebuie mai întâi stabilite criteriile pentru a remania...dar asta este treaba premierului".

Niciun comentariu: