sâmbătă, 11 februarie 2012

ROMANII NU CRED IN UNGUREANU!

Sondaj CSCI:
Românii nu cred în noul premier Mihai Răzvan Ungureanu.
 

Un sondaj de opinie realizat cu ocazia învestirii noului Guvern arată că majoritatea românilor nu au încredere în acest Executiv.
La întrebarea dacă noul Guvern de la Bucureşti, condus de Mihai Răzvan Ungureanu, va reuşi să îmbunătăţească viaţa românilor, 68% dintre repondenţi au fost de părere că acest nou Executiv nu va reuşi, în timp ce numai 25% dintre cei intervievaţi au răspuns "Da", iar 7% s-au abţinut.
Acelaşi sondaj arată şi că înlocuirea lui Emil Boc cu Ungureanu a ajutat puţin Partidul Democrat Liberal în sondaje. Astfel, privind intenţiile de vot ale românilor în viitoarele alegeri parlamentare, 13% au răspuns că ar vota cu PDL, în timp ce la finalul anului trecut, partidul condus de Boc se mai bucura de încrederea a numai 10% dintre români. În actualul sondaj, pe primul loc la capitolul încredere se situează Uniunea Social-Liberală, cu 59% din voturi.
Dintre cei care au urmărit ce s-a întâmplat joi în Parlament, 64% au apreciat discursul lui Victor Ponta şi doar 28% pe cel al proaspătului premier Mihai Răzvan Ungureanu.

Niciun comentariu: