luni, 27 februarie 2012

BASESCU A CASTIGAT PREMIUL OSCAR PENTRU INTREAGA CARIERA!

Băsescu a câștigat premiul Oscar pentru întreaga carieră



Președintele României va primi mâine, prin curier rapid, premiul Oscar pentru întrega carieră. Academia Americană de Film îl va premia astfel pe Băsescu pentru contribuția sa colosală la arta actoriei, contribuție probată prin miile de discursuri ținute în fața populației țării.
Potrivit AAF, românii nu și-au dat seama nici acum, după aproape 8 ani de când a venit în fruntea țării, că șeful statului joacă un rol, el nefiind așa cum pare și în viața de zi cu zi. Americanii consideră că toate gafele lui Băsescu au fost comise intenționat, pentru a demonstra talentul incredibil și miraculos al președintelui. Băsescu va fi premiat și în cadrul galei Românii au talent, iar Warner Bros a anunțat deja că va face un film bazat pe viața președintelui român și a luptei sale pentru exprimare.
Americanii au mai argumentat că Băsescu este cel mai democrat român, luptând cu opoziția pentru drepturile șefului de stat. Potrivit acestora, Băsescu nu s-a putut bucura de libertate și a creat un rol, un personaj prin care se putea exprima liber. Meryl Streep nu a dorit să comenteze știrea, în timp ce Margaret Thatcher a întrebat cine este Băsescu.

Niciun comentariu: