vineri, 10 februarie 2012

CRISTIAN TUDOR POPESCU:EXISTA DISCREPANTE INTRE DISCURSUL LUI PONTA SI ATITUDINEA LUI ANTONESCU!

C.T.Popescu: Există discrepanţe între discursul lui Ponta şi atitudinea lui Antonescu.
 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat într-o intervenţie telefonică la RomâniaTVcă a existat o discrepanţă clară între atitudinea tranşantă a lui Crin Antonescu faţă de guvernul Ungureanu şi disursul lui Victor Ponta din Parlament, în care acesta propunea o colaborare cu viitorul guvern.De la această poziţie radicală s-a ajuns la un discurs de 40 de minute cu adresare la prim ministru. Nu ştiu care este poziţia PNL-ului. În orice caz, între atitudinea fără nici un fel de concesii a lui Antonescu şi discursul lui Ponta există discrepanţe. Ponta a propus o colaborare, ceea ce nu a apărut până acum în discursul Opoziţiei. Să vedem dacă USL-ul îşi va asuma această poziţie a lui Ponta, a declarat Cristian Tudor Popescu.
Sunt necesare nişte retalieri, niste discuţii suplimentare între liberali şi PSD, pentru că din acest moment atitudinea USL-ului trebuie să se schimbe. Va fi votat acest guvern, care are şanse să reziste până alegerile la termen, ceea ce înseamnă altceva decât asaltul de până acum al opoziţiei...aceasta tactică nu îşi mai are rostul.
Jurnalistul a mai declarat că USL-ul îşi va schimba probabil tactica şi nu va mai insista pe obţinerea alegerilor anticipate, pentru că nu are şanse să le obţină, discursul va rămâne acelaşi, dar tactica se va schimba, vor fi discuţii de pensii, salarii, viaţa oamenilor, nu se poate ca opoziţia să se limiteze la un discurs simplist.

Niciun comentariu: