vineri, 10 februarie 2012

ULTIMUL TUN AL LENUTEI DI'PLESCOI:I-A DARUIT LUI POTERAS 13 MILIOANE DE EUROI!

Ultimul tun al Coanei Joiţica la Ministerul Dezvoltării
Elena Udrea l-a cadorisit pe Cristian Poteraş cu 13 milioane de euro.
 

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea i-a făcut un cadou de 13 milioane de euro primarului sectorului 6, pedelistul Cristian Poteraş.
Udrea are colegiul electoral chiar în acest sector şi ca să fie sigură că află toţi de mărinimia ei, Elena Udrea s-a lăudat pe blog cu banii daţi.
"Am semnat contracte europene de peste 20 de milioane de euro pentru Capitală în ultima zi de mandat ca ministrul al Dezvoltării." Aşa îşi începe ultima postare pe blog fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea. Banii provin din fonduri europene şi au fost împărţiţi între Primăria Capitalei şi cea a sectorului 6, informează site-ul Antena 3.
Doar că două treimi din fonduri, după cum singură recunoaşte Elena Udrea, au ajuns în sectorul în care aceasta a fost aleasă deputat.
Cu cele aproape 13 milioane de euro, primarul Cristian Poteraş va moderniza, chipurile, o parte din cartierului Militari. Mai exact, vor fi reparate trotuarele de-a lungul Bulevardului Iuliu Maniu şi vor fi construite parcări şi spaţii verzi în zona Virtuţii şi Politehnicii.
Ca să nu lase totuşi impresia că l-a favorizat pe primarul sectorului 6, fostul ministru Elena Udrea mai susţine pe blog că "știrea cea mare este semnarea contractului de consolidare şi restaurare a Arcului de Triumf din Capitală" chiar dacă pentru asta a alocat doar şapte milioane de euro.

Niciun comentariu: