joi, 16 februarie 2012

KELEMEN HUNOR :ORICE ESTE POSIBIL.PD-L SE PREGATESTE SA O DEBARCE PE ROBERTA ALMA ANASTASE!

PDL ar pregăti debarcarea Robertei Anastase. Hunor: Orice este posibil

Potrivit unor surse din Coaliție, marți după-amiază, la Guvern, premierul împreună cu președinții celor două Camere ale Parlamentului și liderii UNPR ar fi avut discuții pentru o eventuală înlocuire a Robertei Anastase dela șefia Camerei Deputaților. În cărți pentru preluarea locului Robertei Anastase s-ar afla Marian Sârbu.
Președintele Senatului, Vasile Blaga, președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, premierul Răzvan Mihai Ungureanu și mai mulți lideri ai UNPR au participat miercuri la o întâlnire la Palatul Victoria. Potrivit unor surse din Coaliția de Guvernare, scopul întâlnirii ar fi pregătirea debarcării Robertei Anastase, în condițiile în care Opoziția insistă asupra grevei parlamentare, în ciuda schimbării Guvernului.
UNPR ar vrea ca Marian Sârbu să preia poziția care ar urma să fie eliberată de Roberta Anastase.

Kelemen Hunor:  Orice e posibil, dar nu cred că se pune problema

Liderul UDMR kelemen Hunor a declarat, la Realitatea TV, în privinţa scenariului ca Roberta Anastase să fie îlocuită de la şefia Camerei Deputaţilor, că orice e posibil dar că, din informaţiile sale, nu se pune această problemă.
Orice e posibil. Dar nu cred că, în 2012, cu opt luni înainte de alegeri, se pune problema schimbării preşedintelui Camerei Deputaţilor sau Senatului. Sunt alte lucruri mult mai importante (...)Nu se pune problema, după câte ştiu eu", a declarat Kelemen.

Niciun comentariu: