marți, 14 februarie 2012

DEMISIA NEONAZISTULE MIRCEA TOADER:ROMANII PENTRU TINE SUNT CIFRE NU OAMENI!

Mircea Toader: Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo

Situaţia dezastuoasă cu care se confruntă România îi lasă indiferenţi pe cei de la Putere. Mircea Toader, liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor, nu numai că nu ştie câţi oameni au murit în urma gerului, dar susţine că mulţi dintre ei au murit beţi fiind. Afirmaţiile lui Toader sunt contrazise de cifrele emise de Ministerul Sănătăţii, care arată că 74 de oameni au murit de hipotermie severă.
mircea_toader"Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo", a declarat Mircea Toader.
Ministerul Sănătăţii a anunţat azi că în România au murit în total 74 de oameni prin hipotermie severă de la avertizarea de Cod galben de ger, emisă de meteorologi, până luni, majoritatea vicimelor fiind găsite în spaţii libere, şase dintre cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore, anunţă Ministerul Sănătăţii.
Totodată, în ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanţă şi echipajele SMURD au transportat 207 persoane fără adăpost şi cu hipotermie în unităţile medicale sau în locurile special amenajate pentru această perioadă cu temperaturi scăzute, conform Centrului Operativ de Urgenţă al Ministerului Sănătăţii.
Declaraţia şocantă a lui Toader vine să întregească tabloul văzut de Putere. Un al prefect declara, tot astăzi, că primele drumuri care s-au eliberat în zonele rurale au fost cele către cârciumi. Afirmaţia este adevărată, doar că în zonele rurale de cele mai multe ori există un magazin care joacă rol universal.

Niciun comentariu: